GamePad Companion for Mac

GamePad Companion for Mac 3.3

Опис

GamePad Companion за Mac: Најдоброто искуство со игри

Дали сте уморни од играње на омилените игри на вашиот Mac со тастатура и глувче? Дали сакате да го подигнете вашето искуство со игри на следното ниво? Не гледајте подалеку од GamePad Companion 3.0, врвната алатка за конфигурирање на вашите GamePads (контролери, џојстици, итн.) за да ги играат вашите омилени OSX игри.

Достапно исклучиво на Mac App Store, GamePad Companion 3.0 е моќна алатка која ви овозможува да го приспособите секој аспект од вашето искуство со игри. Со својот интуитивен интерфејс и лесни за користење функции, овој софтвер го олеснува конфигурирањето на вашиот контролер точно како што сакате.

Без разлика дали сте обичен гејмер или хардкор ентузијаст, GamePad Companion 3.0 има сè што ви треба за да ја преземете контролата врз вашето искуство со игри. Еве што го прави овој софтвер толку посебен:

Лесна конфигурација

Со GamePad Companion 3.0, конфигурирањето на вашиот контролер е лесно како влечење и пуштање копчиња на екранот. Можете да мапирате кое било копче на вашиот контролер на кое било копче на тастатурата или дури и да го користите како курсор на глувчето.

Приспособливи распореди

Откако ќе го конфигурирате вашиот контролер како што сакате, зачувајте го распоредот за понатамошна употреба! Оваа функција им овозможува на гејмерите кои имаат повеќе контролери или кои често се префрлаат помеѓу различни игри, лесно да се префрлаат помеѓу распоредот без да мора секој пат да ги реконфигурираат своите контролери.

Компатибилност со популарни игри

GamePad Companion 3.0 е компатибилен со многу популарни OSX игри како што се Minecraft и World of Warcraft (WoW). Поддржува и многу други популарни наслови на игри како што се Call of Duty: Modern Warfare и Fortnite.

Напредни карактеристики

За напредните корисници кои сакаат уште поголема контрола врз нивното искуство со игри, GamePad Companion 3.0 нуди дополнителни функции како што се макроа и поддршка за скрипти кои им овозможуваат на гејмерите да ги автоматизираат сложените дејства во играта користејќи ги нивните контролери.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесна за употреба алатка која ќе ви помогне да ја преземете контролата врз сите аспекти на играта додека играте OSX игри, тогаш не гледајте подалеку од придружник на Gamepad за Mac! Со својот интуитивен интерфејс и приспособливи распореди заедно со компатибилност со популарни наслови како Minecraft и WoW плус напредни функции како макроа и поддршка за скриптирање - навистина нема ништо друго таму како овој софтвер! Па зошто да чекаме? Преземете сега од Mac App Store денес!

Целосни спецификации
Издавач CarvWare
Страница на издавачи http://www.carvware.com
Датум на издавање 2014-02-18
Датум на додавање 2014-02-18
Категорија Возачи
Под категорија Контролери на игри
Верзија 3.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена $7.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 21287

Comments:

Најпопуларни