V-Ray for SketchUp for Mac

V-Ray for SketchUp for Mac 2.0

Mac / Visual Dynamics Software Corp. / 18502 / Целосни спецификации
Опис

V-Ray за SketchUp за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој им овозможува на дизајнерите побрзо прикажување, подобри алатки за осветлување и можност за креирање и визуелизација на сложени сцени. Ова дизајнерско решение за рендерирање за SketchUp има драматични подобрувања на работниот тек на визуелизација (V-Ray RTÃ?®), квалитет на осветлување базиран на слика (V-Ray Dome Light) и способност на дизајнерот брзо да управува со сложени сцени со високо детални модели ( V-Ray прокси).

Со V-Ray за SketchUp, дизајнерите можат лесно да креираат фотореалистични 3D прикажувања на нивните дизајни. Софтверот нуди низа напредни функции кои им овозможуваат на корисниците да постигнат неверојатни резултати за помалку време од кога било досега. Без разлика дали сте архитект, дизајнер на ентериер или дизајнер на производи, V-Ray за SketchUp е совршена алатка за оживување на вашите дизајни.

Една од клучните придобивки на V-Ray за SketchUp е неговата брзина. Софтверот е оптимизиран за да обезбеди брзо и ефикасно прикажување без да се загрози квалитетот. Ова значи дека дизајнерите можат да потрошат повеќе време фокусирајќи се на нивната креативна визија, наместо да чекаат да завршат нивните рендери.

Друга голема предност на V-Ray за SketchUp се неговите алатки за осветлување. Софтверот вклучува низа напредни опции за осветлување, како што е V-Ray Dome Light што им овозможува на корисниците лесно да креираат реални надворешни средини. Дополнително, софтверот вклучува и поддршка за HDR слики кои може да се користат како извори на светлина во вашата сцена.

Покрај неговите моќни способности за рендерирање, V-Ray за SketchUp вклучува и низа алатки дизајнирани специјално за дизајнерите. На пример, софтверот вклучува поддршка за прокси објекти кои им овозможуваат на корисниците брзо да управуваат со сложени сцени со мошне детални модели без да ги жртвуваат перформансите.

Генерално, ако барате моќна алатка за графички дизајн што обезбедува брзо и ефикасно прикажување заедно со напредни опции за осветлување и поддршка за сложени сцени, тогаш не гледајте подалеку од V-ray For sketchup!

Целосни спецификации
Издавач Visual Dynamics Software Corp.
Страница на издавачи
Датум на издавање 2014-02-27
Датум на додавање 2014-02-27
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за 3Д моделирање
Верзија 2.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 19
Вкупно преземања 18502

Comments:

Најпопуларни