AirServer for Mac

AirServer for Mac 5.0.4

Опис

AirServer за Mac: Крајната конзола за игри

Дали сте уморни од играње на вашите омилени игри за iOS на мал екран? Дали сакате да ја доживеете возбудата од играњето на поголем екран? Ако одговорот е да, тогаш AirServer за Mac е совршено решение за вас. Со AirServer, можете да ги комбинирате вашите Mac/PC и iPhone/iPad во врвната конзола за игри.

AirServer е софтвер за подобрување на работната површина што ви овозможува да го пресликувате екранот на вашиот iOS уред на вашиот Mac/PC. Ова значи дека се што е прикажано на вашиот iPhone/iPad ќе се пресликува на екранот на вашиот компјутер. Можете да ја користите оваа одлика за да играте игри, да гледате видеа, па дури и да давате презентации.

Инсталација и поставување

Инсталирањето на AirServer на вашиот Mac/PC е лесно и едноставно. Едноставно преземете го софтверот од нашата веб-локација и следете го волшебникот за инсталација. Откако ќе се инсталира, стартувајте го AirServer и поврзете го на вашата Wi-Fi мрежа.

За да го отсликате екранот на вашиот iOS уред на екранот на вашиот компјутер, едноставно повлечете нагоре од дното на екранот за да пристапите до Контролниот центар. Допрете на Screen Mirroring и изберете AirServer од листата на достапни уреди. Екранот на вашиот iOS уред сега ќе се пресликува на екранот на вашиот компјутер.

Играње искуство

AirServer обезбедува неспоредливо искуство за играње со тоа што ви овозможува да играте игри за iOS на поголем екран со подобра графика и квалитет на звук. Можете да користите кој било контролер за игри што работи со уредите на Apple или дури и да користите кратенки на тастатурата ако сакате.

Со поддршката за AirPlay, повеќе играчи можат да се придружат на забавата со истовремено поврзување на нивните iPhone/iPad со AirServer. Ова значи дека секој може да ужива во играњето на омилените игри заедно без да мора да се собира околу мал телефон или таблет.

Компатибилност

AirServer ги поддржува сите главни оперативни системи, вклучувајќи macOS Catalina 10.15, macOS Mojave 10.14, macOS High Sierra 10.13, Windows 7-10 (32-битни и 64-битни), Ubuntu Linux (16.x и 18.x), Debian Linux (9 .x & 10.x) како и Raspberry Pi OS (Raspbian).

Ги поддржува и сите главни уреди на Apple, вклучувајќи iPhone SE (втора генерација), iPhone XS Max/XS/XR/X/8 Plus/8/7 Plus/7/6s Plus/6s/6 Plus/6/, iPad Pro/Air /Air2 /Mini4 /Mini3 /Mini2 /Mini /4th Gen., iPod Touch(5th Gen.) итн.

Заклучок

Како заклучок, ако барате лесен начин да го подобрите вашето искуство со игри со играње игри со iOS на поголем екран со подобра графика и квалитет на звукот, тогаш не гледајте подалеку од Airserver за Mac! Лесниот за користење интерфејс во комбинација со неговата компатибилност на повеќе платформи го прави еден од нашите најдобри избори кога станува збор за подобрување на десктоп искуствата!

Целосни спецификации
Издавач AirServer
Страница на издавачи http://www.airserverapp.com/
Датум на издавање 2014-02-27
Датум на додавање 2014-02-27
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Менаџери за виртуелна работна површина
Верзија 5.0.4
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.6 Intel, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 9476

Comments:

Најпопуларни