3D Space Paint for LeapMotion for Mac

3D Space Paint for LeapMotion for Mac 1.0

Mac / 3D Space Paint / 207 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од традиционалните методи на сликање? Дали сакате да истражите нов начин на сликање кој е и забавен и иновативен? Не гледајте подалеку од 3D Space Paint за LeapMotion за Mac! Овој софтвер за забава ви овозможува да сликате во тродимензионален простор користејќи го уредот LeapMotion, обезбедувајќи уникатно и возбудливо искуство.

Со 3D Space Paint, можете да ја ослободите вашата креативност како никогаш досега. Софтверот е неверојатно лесен за користење, што го прави достапен за уметници од сите нивоа на вештини. Едноставно поврзете го вашиот LeapMotion уред со вашиот Mac компјутер и почнете да сликате среде воздух. Софтверот го следи движењето на вашите раце и ги преведува во потези на виртуелното платно.

Една од најимпресивните карактеристики на 3D Space Paint е неговата способност да создава длабочина во вашите слики. Поместувајќи ги рацете поблиску или подалеку од уредот LeapMotion, можете да ја прилагодите дебелината и непроѕирноста на секој удар. Ова создава неверојатен тридимензионален ефект кој додава дополнителен слој на реализам на вашите уметнички дела.

Но, не дозволувајте нејзината едноставност да ве измами - 3D Space Paint нуди многу напредни функции и за искусни уметници. Можете да изберете од различни типови четки, вклучувајќи воздушни четки, моливи, маркери и многу повеќе. Можете исто така да ги приспособите поставките како што се големината на четката, палетата на бои и светлосните ефекти.

Друга одлична карактеристика е можноста за зачувување и споделување на вашите креации со други. Без разлика дали сакате да ги прикажете вашите уметнички дела онлајн или едноставно да ги споделите со пријателите и членовите на семејството, 3D Space Paint го олеснува тоа.

Генерално, ако барате иновативен начин да се изразите преку уметност или едноставно сакате нова забавна алатка за создавање дигитални слики на вашиот Mac компјутер - не гледајте подалеку од 3D Space Paint за LeapMotion! Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики, овој софтвер за забава сигурно ќе стане омилен меѓу уметниците насекаде.

Клучни карактеристики:

- Тридимензионално сликање со помош на LeapMotion уред

- Лесен за користење интерфејс погоден за сите нивоа на вештини

- Контролата на длабочината им овозможува на корисниците да ја прилагодат дебелината/непроѕирноста

- Достапни се различни видови четки (воздушни четки/моливи/маркери/итн.)

- Напредни поставки како што се големината на четката/палетата на бои/ефектите на осветлување

- Зачувајте/споделете креации со други

Целосни спецификации
Издавач 3D Space Paint
Страница на издавачи http://www.3dspacepaint.com
Датум на издавање 2014-03-10
Датум на додавање 2014-03-10
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Забавен софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Requires LeapMotion Device.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 207

Comments:

Најпопуларни