Network Inventory Advisor for Mac

Network Inventory Advisor for Mac 1.1.2689

Опис

Network Inventory Advisor for Mac е моќен мрежен софтвер кој обезбедува сеопфатно решение за инвентар за вашата Mac мрежа. Овој софтвер е создаден природно за OS X, што го прави брз и лесен за поставување и стартување. Со Network Inventory Advisor, можете брзо да скенирате до 10 Mac бесплатно и да добивате детални извештаи за хардверот и софтверот на вашата мрежа од далечина.

Без разлика дали управувате со мал бизнис или големо претпријатие, Net Inventory Advisor може да ви помогне да ги следите сите уреди на вашата мрежа. Обезбедува точен попис на целиот хардвер и софтвер инсталиран на секој уред, вклучувајќи детали како сериски броеви, броеви на модели, оперативни системи, апликации и многу повеќе.

Една од клучните придобивки од користењето на Network Inventory Advisor е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, така што дури и нетехничките корисници можат лесно да се движат низ неговите карактеристики. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и јасен со јасни упатства обезбедени на секој чекор.

Друга предност на користењето на Network Inventory Advisor е неговата брзина. Процесот на скенирање трае само неколку минути дури и кога се скенираат повеќе уреди истовремено. Ова значи дека можете да добивате ажурирања во реално време за статусот на вашата мрежа без да чекате со часови или денови.

Извештаите генерирани од Network Inventory Advisor се исто така многу приспособливи. Можете да изберете од различни шаблони за извештаи или да креирате сопствени сопствени извештаи врз основа на специфични критериуми како што се типот или локацијата на уредот. Извештаите може да се извезуваат во различни формати, вклучувајќи PDF, CSV, HTML или Excel, што го олеснува нивното споделување со другите членови на тимот.

Покрај обезбедувањето детални извештаи за залихи, Network Inventory Advisor нуди и неколку други корисни функции како што се можностите за далечински пристап кои ви дозволуваат да управувате со уреди од каде било во светот преку поддршка за протокол SSH; SNMP мониторинг кој овозможува следење во реално време на метриката за перформансите на мрежата, како што е употребата на пропусниот опсег; Следење на лиценца за софтвер што помага да се обезбеди усогласеност со договорите за лиценцирање преку следење на употребата на лиценца на сите уреди; И уште повеќе!

Генерално, ако барате ефикасен начин за управување со инвентарот на вашата мрежа Mac, тогаш не гледајте подалеку од Network Inventory Advisor for Mac! Неговите моќни карактеристики во комбинација со неговата леснотија на користење го прават идеален избор за големи и мали бизниси!

Целосни спецификации
Издавач ClearApps
Страница на издавачи http://www.network-inventory-advisor.com/
Датум на издавање 2014-03-10
Датум на додавање 2014-03-10
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за управување со мрежата
Верзија 1.1.2689
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 64633

Comments:

Најпопуларни