Jumpshare for Mac

Jumpshare for Mac 1.0.25

Опис

Jumpshare за Mac е моќен интернет софтвер кој ви овозможува да отворите над 200 типови датотеки директно во вашиот прелистувач. Со Jumpshare, можете лесно да споделувате датотеки со кој било, каде било во светот. Без разлика дали треба да споделувате документи, слики, видеа или кој било друг тип на датотеки, Jumpshare го прави тоа лесно и практично.

Една од клучните карактеристики на Jumpshare е неговата способност автоматски да конвертира датотеки за да може да се гледаат онлајн. Ова значи дека дури и ако некој го нема инсталирано потребниот софтвер на својот компјутер за да гледа одреден тип на датотека, тој сепак може да пристапи до него преку својот веб-прелистувач.

Друга одлична карактеристика на Jumpshare е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста и не бара посебни технички знаења или вештини за користење. Едноставно повлечете и испуштете ги вашите датотеки во апликацијата и тие ќе бидат поставени автоматски.

Jumpshare нуди и низа алатки за соработка кои им олеснуваат на тимовите да работат заедно на проекти. Можете да ги поканите членовите на тимот да прегледуваат или уредуваат датотеки директно од апликацијата, правејќи ја соработката беспрекорна и ефикасна.

Покрај неговите основни карактеристики, Jumpshare нуди и низа опции за прилагодување кои ви дозволуваат да ја приспособите функционалноста на апликацијата на вашите специфични потреби. На пример, можете да изберете кои типови на датотеки автоматски ќе се конвертираат за онлајн прегледување или да поставите сопствено брендирање за вашите споделени врски.

Севкупно, ако барате лесно за користење интернет софтверско решение кое го прави споделувањето датотеки едноставно и практично, а истовремено нуди моќни алатки за соработка и опции за прилагодување, тогаш не гледајте подалеку од Jumpshare за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Jumpshare
Страница на издавачи https://jumpshare.com
Датум на издавање 2014-03-15
Датум на додавање 2014-03-15
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 1.0.25
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1083

Comments:

Најпопуларни