Astro Messenger for Mac

Astro Messenger for Mac 1.99

Опис

Astro Messenger за Mac: Ултимативната апликација Facebook Messenger

Astro Messenger е најмоќната апликација за Facebook Messenger на Mac. Обезбедува беспрекорно и интуитивно искуство за корисниците кои сакаат да останат поврзани со своите пријатели и семејството на Facebook. Со своите напредни функции, Astro Messenger го олеснува разговорот, споделувањето датотеки и изразувањето со налепници.

Групен разговор

Една од истакнатите карактеристики на Astro Messenger е неговата функционалност за групен разговор. Можете лесно да креирате групи и да ги додавате вашите пријатели на нив. Ова го олеснува разговорот со повеќе луѓе одеднаш без да мора да се префрлате помеѓу различни разговори.

Целосен пристап до официјалната продавница за налепници на Facebook

Astro Messenger ви дава целосен пристап до официјалната продавница за налепници на Facebook. Ова значи дека можете да изберете од илјадниците налепници што се достапни на платформата и да ги користите во вашите разговори. Без разлика дали сакате да ги изразите своите емоции или само да додадете некои забавни елементи во вашите разговори, има налепница за секоја пригода.

Повлечете и испуштете ги прилозите

Со Astro Messenger, можете лесно да споделувате датотеки со вашите пријатели со едноставно влечење и пуштање во прозорецот за разговор. Оваа одлика заштедува време бидејќи не треба да поминувате низ мака за поставување датотеки одделно.

Искористена алатка за сечење на екранот

Алатката за сечење екран во Astro Messenger ви овозможува да снимате одредени делови од вашиот екран и да ги споделувате со други во реално време за време на разговор. Оваа функција е корисна кога разговарате за нешто визуелно како слика или видео.

Топ клуч за прикажување на разговор и отсекување на екранот

Астро месинџер има копче што им овозможува на корисниците брз пристап назад во нивниот разговор, а исто така може да го исечат својот екран во секое време за време на употребата!

Приспособливи теми

Astro messenger нуди приспособливи теми за корисниците да можат да го персонализираат своето искуство додека го користат овој софтвер!

Заклучок:

Како заклучок, ако барате моќна апликација Facebook Messenger на Mac која нуди напредни функции како функционалност за групни разговори, целосен пристап до официјалната продавница за налепници, влечење и пушти прилози, користена алатка за сечење екран, функционално копче за готвење и приспособливи теми тогаш не гледајте подалеку од Astro Messenger! Со својот интуитивен интерфејс и беспрекорно корисничко искуство, овој софтвер е совршен за секој кој сака лесен начин да остане поврзан со своите пријатели и семејството на Facebook!

Целосни спецификации
Издавач Team Apollo
Страница на издавачи http://astroim.com
Датум на издавање 2014-03-28
Датум на додавање 2014-03-28
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 1.99
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 711

Comments:

Најпопуларни