Radiant Player for Mac

Radiant Player for Mac 1.1.3

Опис

Radiant Player for Mac: The Ultimate Music Player

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу вашиот музички плеер и други апликации на вашиот Mac? Дали сакате музички плеер кој беспрекорно се интегрира со вашиот систем и ви овозможува да ја контролирате репродукцијата без да го прекинувате работниот тек? Не гледајте подалеку од Radiant Player.

Порано познат како Google Music, Radiant Player е софтвер за MP3 и аудио дизајниран специјално за корисници на Mac. Одговара на медиумските копчиња вградени во вашиот Mac, што ви овозможува лесно да ја контролирате репродукцијата на вашата музика без разлика што правите. Со Radiant Player, можете да добивате известувања секогаш кога се менува песната што моментално се репродуцира, така што никогаш нема да пропуштите ритам.

Но, тоа не е се. Radiant Player, исто така, располага со мини плеер во системската лента со мени што ви овозможува да ја контролирате вашата музика без да го прекинувате што и да било друго на што работите. И ако стандардната големина не одговара на вашите потреби, едноставно кликнете на сликата на албумот за да се менувате помеѓу големини на мини плеер.

Една од истакнатите карактеристики на Radiant Player се неговите сопствени опции за изглед. Можете да изберете од различни теми и шеми на бои за да изгледа убаво и интегрирано во вашиот систем. Или ако ја претпочитате оригиналната тема на Google, држете се до тоа наместо тоа.

Но, не дозволувајте неговиот елегантен дизајн да ве измами - Radiant Player е преполн со моќни функции што го прават еден од најдобрите музички плеери достапни за корисниците на Mac денес:

- Беспрекорна интеграција со Google Play Music: ако веќе ја користите Google Play Music како примарна услуга за стриминг или дигитална библиотека, тогаш Radiant Player е совршен за синхронизирање на сите тие песни на една платформа.

- Офлајн репродукција: со офлајн поддршка вградена директно во самата апликација (нема потреба од додатоци од трета страна), уживајте во слушањето на сите тие песни дури и кога нема достапна интернет конекција.

- Приспособливи брзи копчиња: Сакате поголема контрола врз тоа колку брзо или бавно се репродуцираат песните? Приспособете ги кратенки копчиња за да функционираат точно како што ги сакате и ВИЕ!

- Поддршка за вкрстување: уживајте во беспрекорните транзиции помеѓу песните со овозможување на поддршка за вкрстено бришење во самата апликација.

- Поставки за еквилајзер: приспособете ги нивоата на бас/високи тонови или користете претходно поставени како „Rock“ или „Jazz“ во зависност од тоа каков(и) тип(и) на аудио содржина се репродуцираат во даден момент!

Radiant Player е пофален и од случајните слушатели и од аудиофилите за неговиот интуитивен интерфејс и моќниот сет на функции. Без разлика дали се работи за стриминг од Google Play Music или репродукција на локални датотеки складирани на вашиот компјутер, овој софтвер има се што е потребно за да обезбеди оптимално слушање секој пат!

Па зошто да чекаме? Преземете го Radiant Player денес и почнете да уживате во сите овие неверојатни карактеристики веднаш!

Целосни спецификации
Издавач Sajid Anwar
Страница на издавачи http://kbhomes.github.io/google-music-mac/
Датум на издавање 2014-04-13
Датум на додавање 2014-04-13
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.1.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 278

Comments:

Најпопуларни