DrumSpillage for Mac

DrumSpillage for Mac 2.0.6

Опис

DrumSpillage за Mac е моќен и разноврсен приклучок за синтисајзер за тапани кој испорачува висококвалитетен звук што обично е поврзан со посветена хардверска опрема. Овој софтвер е дизајниран да ја прошири вашата постоечка палета на тапани обезбедувајќи ви колекција од мали, но флексибилни модели за синтеза што може да се користат за создавање уникатни и динамични звуци на тапани.

Со DrumSpillage, можете лесно да креирате сопствени подлоги за тапани користејќи ги вградените модели за синтеза. Софтверот се испорачува со преку 150 претходно поставени подлоги кои можете да ги користите во вашата работа или можете да креирате свои сопствени подлошки од нула. Функцијата за прегледување во живо ви овозможува брзо да слушате различни звуци и да правите прилагодувања во лет, давајќи ви брз пристап до вашата растечка библиотека со звуци на убиствени тапани.

Една од клучните карактеристики на DrumSpillage е неговата архитектура со повеќе модели. Ова значи дека секоја подлога во софтверот е составена од повеќе модели на синтеза кои работат заедно за да произведат богат и сложен звук. Можете да го прилагодите секој модел поединечно или да користите еден од многуте претходно изградени шаблони за брзо да започнете.

Интерфејсот за DrumSpillage е интуитивен и лесен за користење, што го прави достапен и за почетници и за напредни корисници. Главниот прозорец ги прикажува сите ваши влошки во мрежен формат, што ви овозможува лесно да видите кои се моментално активни. Можете исто така да прилагодите различни параметри како што се висина, распаѓање, прекин на филтерот, резонанца и повеќе со помош на едноставни лизгачи или копчиња.

Покрај неговите моќни способности за синтеза, DrumSpillage вклучува и низа процесори за ефекти како што се дисторзија, одложување, реверб, рефрен/фланџер/фазерски модулациски ефекти кои овозможуваат дополнителни опции за прилагодување за создавање уникатни звуци.

Севкупно, DrumSpillage нуди импресивно ниво на квалитет на звук, обично поврзано со посветена хардверска опрема, додека е достапен по прифатлива цена во споредба со другите слични производи на пазарот денес. Без разлика дали барате нови начини за подобрување на вашите постоечки нумери или сакате да креирате целосно нови ритам од почеток, овој софтвер има сè што е потребно за производство на проекти за професионално производство на музика на платформата Mac OS X.

Целосни спецификации
Издавач AudioSpillage
Страница на издавачи http://www.audiospillage.com
Датум на издавање 2014-04-19
Датум на додавање 2014-04-19
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 2.0.6
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања AudioUnit plugin host e.g. Logic Express, Logic Pro, Garage Band, Digital Performer, Numerology, Ableton Live, Reaper, Plogue Bidule, Renoise etc.
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 627

Comments:

Најпопуларни