Jumptuit for Mac

Jumptuit for Mac 1.0

Mac / Trans Media Exchange / 121 / Целосни спецификации
Опис

Jumptuit за Mac е моќен комунален софтвер кој ви овозможува да се синхронизирате со облак услугите и уредите што ги користите и ги сакате. Со Jumptuit, можете лесно да управувате со вашите датотеки преку повеќе облак услуги и уреди, што го прави ултимативен едношалтерски систем за сите ваши потреби за управување со датотеки.

Една од истакнатите карактеристики на Jumptuit е неговата способност да обезбеди беспрекорно искуство со сите ваши облак услуги и уреди. Со само едно најавување, можете да пристапите до сите ваши датотеки од различни извори без да морате да се префрлате помеѓу различни апликации или платформи. Ова го прави неверојатно лесно да останете организирани и продуктивни, без разлика каде се складирани вашите датотеки.

Друга одлична карактеристика на Jumptuit е неговата способност да синхронизира, копира, преместува датотеки помеѓу различни облак услуги и уреди. Без разлика дали треба да префрлите датотека од Dropbox на Google Drive или од OneDrive во Box, Jumptuit го прави тоа едноставно и без проблеми. Можете дури и да креирате сопствени работни текови кои ги автоматизираат овие задачи, така што сè се случува автоматски во заднина.

Покрај можностите за управување со датотеки, Jumptuit нуди и некои импресивни медиумски функции. Можете да креирате слајдови на фотографии на различни облак услуги и уреди или да креирате плејлисти со песни и видеа од различни извори. И благодарение на неговиот интуитивен интерфејс за лизгање, можете лесно да се движите помеѓу песни, видеа и фотографии без разлика каде се складирани.

Едно нешто што го издвојува Jumptuit од другите слични софтвери е неговиот фокус на обезбедување оптимално медиумско искуство за вашите датотеки складирани во Box, Dropbox, Google Drive OneDrive итн. брзо без никакви проблеми со задоцнување или баферирање.

Севкупно, Jumptuit за Mac е одличен избор ако барате моќен комунален софтвер кој го поедноставува управувањето со датотеки на повеќе платформи, а истовремено обезбедува и некои импресивни медиумски функции. Без разлика дали сте зафатен професионалец кој има потреба од брз пристап до нивните датотеки во движење или некој кој сака лесен начин да управува со нивната лична медиумска колекција, Jumptuit има сè покриено!

Преглед

Jumptuit за Mac ви дава пристап до сите ваши датотеки складирани во облак преку еден удобен интерфејс, за да можете брзо да го најдете тоа што го барате. Со оваа програма, можете да преместувате датотеки од едно на друго место и можете да споделувате ставки директно од апликацијата.

Добрите

Многу за поврзување: покрај конвенционалните сметки во облак што би ги очекувале, како што се Dropbox и Google Drive, Jumptuit исто така ви овозможува да поврзете некои што можеби не ги очекувате. На пример, можете да ги вклучите Facebook и Flickr, што значи дека навистина можете да ги задржите сите ваши фотографии и други датотеки на едно место.

Белешки и оценки: за секоја од вашите датотеки, оваа апликација ви дава опција да додавате белешки, за да можете да ги чувате сите информации за датотеката на едно место. Ова може да биде особено корисно за идентификување луѓе или локации на фотографиите. Можете исто така да ја оцените секоја датотека на скала од една до пет ѕвезди за брзо повикување подоцна.

Конс

Бесплатни ограничувања: со бесплатна сметка на Jumptuit, можете да поврзете само до четири сметки. Ако сакате да додадете повеќе, ќе треба да ја надградите на премиум услугата, која чини 10 долари месечно или 100 долари годишно.

Крајна линија

Jumptuit обезбедува вредна услуга и го олеснува следењето на сите ваши датотеки без разлика каде ги имате зачувано. И бидејќи треба само еднаш да се најавите на секоја поврзана сметка преку апликацијата за да ја овластите, не мора да ги запомните ниту сите ваши индивидуални лозинки.

Целосни спецификации
Издавач Trans Media Exchange
Страница на издавачи http://glideconnect.com
Датум на издавање 2014-05-05
Датум на додавање 2014-05-05
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 121

Comments:

Најпопуларни