PocketMoney for Mac

PocketMoney for Mac 2.0.14

Mac / Catamount Software / 622 / Целосни спецификации
Опис

PocketMoney за Mac е софтвер за продуктивност кој ви овозможува беспрекорно да управувате со вашите финансии на сите ваши уреди. Со PocketMoney for Desktops (PMD), можете да ги синхронизирате сите ваши податоци од PocketMoney од iPhone/iPad/iPod Touch/Android на работната површина, што го олеснува следењето на вашите финансии во движење.

Една од клучните карактеристики на PocketMoney за Mac се неговите вградени можности за известување. Со графикони и графикони, можете лесно да го визуелизирате прекумерното трошење и целните области каде што можете да намалите. Ова го олеснува анализирањето на целокупното финансиско здравје и донесувањето информирани одлуки за тоа како да управувате со вашите пари.

Покрај тоа, PocketMoney за Mac ви овозможува да ги извезувате вашите податоци во десктоп апликации како што се Microsoft Money и Excel. Ова значи дека можете лесно да ги интегрирате вашите финансиски податоци со други алатки што ги користите на редовна основа.

За да користите PocketMoney Sync, двата компјутера мора да бидат на иста локална мрежа, што значи дека е потребна WiFi. Додека синхронизацијата преку мобилните мрежи е возможна, ќе биде многу побавно и бара техничко знаење за да се постави препраќање порти на вашиот рутер.

Севкупно, ако барате моќна, но сепак прифатлива алатка за управување со вашите финансии на повеќе уреди, тогаш дефинитивно вреди да се размисли за PocketMoney за Mac. Со своите робусни функции за известување и способности за беспрекорно синхронизирање, тој е одличен избор за секој кој сака да остане на врвот на своите финансии без разлика каде се наоѓа или каков уред користи.

Целосни спецификации
Издавач Catamount Software
Страница на издавачи http://www.catamount.com/
Датум на издавање 2014-05-06
Датум на додавање 2014-05-06
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за лични финансии
Верзија 2.0.14
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 622

Comments:

Најпопуларни