jBidwatcher for Mac

jBidwatcher for Mac 2.5.6

Mac / CyberFox Software / 7169 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од постојано освежување на аукциските страници и пропуштање на одлични зделки? Не гледајте подалеку од jBidwatcher за Mac, моќна апликација заснована на Java која ви овозможува лесно да ги следите аукциите, да поднесувате понуди, да шутнете во последен момент и лесно да го следите вашето искуство на аукциската локација.

Со jBidwatcher, можете да внимавате на аукциите дури и ако не учествувате активно на нив. Ова е особено корисно за оние кои бараат да купат артикли, но не сакаат цел ден да го освежуваат својот прелистувач. Софтверот, исто така, вклучува можности за следење и снајперски способности за аукција за возрасни за оние кои се заинтересирани на тој пазар.

Една од истакнатите карактеристики на jBidwatcher е неговата поддршка за повеќе валути. Можете да наддавате во фунти, долари (САД, канадски и австралиски) или евра без никаква мака. Дополнително, софтверот поддржува функционалност за влечење и спуштање за лесно внесување URL.

Но, можеби најуникатната карактеристика на jBidwatcher е неговата способност за 'multisniping'. Ова им овозможува на корисниците да постават повеќе snipe одеднаш за да можат да наддаваат за неколку ставки без да мора постојано да ја следат секоја поединечна аукција.

Корисничкиот интерфејс на jBidwatcher е елегантен и интуитивен. Лесно е да се движите низ различни аукции и понуди со само неколку кликања. И бидејќи е базиран на Java, работи чисто под Linux, Solaris, Windows и MacOSX од истата бинарна датотека.

За оние кои претпочитаат верзии на софтвер специфични за платформата за лесна инсталација и употреба - не грижете се! Постојат достапни верзии специјално дизајнирани за Windows и MacOSX оперативни системи.

Генерално, jBidwatcher е одличен избор за секој што сака да го насочи своето искуство со онлајн аукција. Со своите моќни карактеристики, како што е способноста за повеќекратно отсекување, во комбинација со интуитивен дизајн на интерфејс, jBidwatcher го олеснува наддавањето на онлајн аукции од кога било досега!

Преглед

jBidwatcher за Mac ви овозможува да пребарувате и да понудите на аукции на eBay преку интерфејс кој лесно се учи. Може да става облози во ваше име, секунди пред да заврши аукцијата, практика позната како снајпер. Други карактеристики вклучуваат интеграција со влечење и спуштање за додавање аукции директно од прелистувач, создавање приспособени јазичиња, приспособливи дејства со двоен клик, интеграција на My eBay и напредни функции како поставување далечинска база на податоци, прокси или исклучување на заштитен ѕид.

jBidwatcher за Mac бара Java. Откако ја инсталиравме апликацијата, наидовме на чудна грешка каде што оперативниот систем мисли дека апликацијата е оштетена и препорачува да се избрише -- го решивме ова со тоа што дозволивме системот да работи апликации од неидентификувани програмери. Интерфејсот е неинспириран, но може да се користи и вклучува неколку претходно вчитани јазичиња и можност за креирање сопствени. Аукциите може да се пребаруваат или додаваат преку бројот на аукцијата или со влечење и пуштање URL-адреси. Кога ставате облог или снајперист, ви се дава опција да ги поставите трошоците за испорака и да одлучите дали да го вклучите во конечниот износ на понудата. Ако снајперите, можете исто така да поставите колку секунди пред крајот на аукцијата треба да бидат поставени вашите понуди. За време на тестирањето, откривме дека може да има неколку секунди доцнење во зависност од условите на мрежата; оптималното време е околу седум секунди.

Ако сте страствен купувач преку Интернет, ќе го цените jBidwatcher за Mac. Тоа е корисна, мала алатка која навистина може да ви заштеди пари. Но, бидејќи ги бара вашите акредитиви на eBay, проверете дали користите единствена лозинка на eBay што не ја користите за која било друга онлајн сметка, особено за PayPal, во спротивно може да наидете на безбедносни проблеми.

Целосни спецификации
Издавач CyberFox Software
Страница на издавачи http://www.jbidwatcher.com
Датум на издавање 2014-05-25
Датум на додавање 2014-05-25
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 2.5.6
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Java 1.5 or higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7169

Comments:

Најпопуларни