Persistent Color Picker for Mac

Persistent Color Picker for Mac 1.1

Mac / Fingertips B.V. / 133 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од губење на стандардниот OS X Color Picker секогаш кога ќе се префрлате помеѓу апликации? Дали ви е фрустрирачко постојаното пребарување на панелот во боја кога ви е потребен? Не гледајте подалеку од Persistent Color Picker за Mac, алатка за програмери што му дава на стандардниот OS X Color Picker свој прозорец, осигурувајќи дека е секогаш тука кога ви треба.

Со Persistent Color Picker, копирањето и залепувањето на вредностите на боите од HTML, CSS, Objective-C или MacRuby кодот никогаш не било полесно. Изберете помеѓу различни формати за употреба при копирање на таблата со исечоци и насочете го вашиот работен тек. Нема повеќе префрлување напред-назад помеѓу апликациите за да ја пронајдете вистинската вредност на бојата - со Persistent Color Picker, сè е на дофат на раката.

Но, тоа не е сè - со неговата функција за лупа, собирањето бои од каде било на вашиот екран никогаш не било поедноставно. Без разлика дали работите на проект за дизајн или само се обидувате да ги усогласите боите на различни апликации, оваа функција ќе ви заштеди време и мака.

И ако создавањето палети на бои е дел од вашиот работен тек, тогаш не гледајте подалеку од Persistent Color Picker. Лесно креирајте сопствени палети и споделете ги помеѓу сите ваши апликации. Кажете му збогум на рачно внесување бои во секоја апликација - со оваа алатка во рака, сè е рационализирано и ефикасно.

Но, што го издвојува Persistent Color Picker од другите слични алатки на пазарот? За почеток, неговата едноставност на користење го прави достапен дури и за оние кои се нови во работата со кодирање или дизајн. Неговиот интуитивен интерфејс гарантира дека дури и почетниците можат брзо да се ажурираат со ефективно користење на оваа алатка.

Дополнително, неговата компатибилност со повеќе програмски јазици значи дека програмерите можат лесно да ја интегрираат оваа алатка во нивните постоечки работни процеси без да мора да учат нови јазици или техники за кодирање.

Севкупно, ако барате сигурна алатка за програмери што го рационализира вашиот работен тек, а истовремено заштедува време и мака при наоѓање вредности на бои кај различни апликации - не гледајте подалеку од Persistent Color Picker за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Fingertips B.V.
Страница на издавачи http://crop.fngtps.com/
Датум на издавање 2014-05-31
Датум на додавање 2014-05-31
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Специјализирани алатки
Верзија 1.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 133

Comments:

Најпопуларни