CyberGhost VPN for Mac

CyberGhost VPN for Mac 5.0.13.17

Опис

CyberGhost VPN за Mac: Крајното безбедносно решение

Во денешното дигитално доба, онлајн безбедноста стана главна грижа за сите. Со зголемениот број на сајбер закани и прекршувања на податоци, од суштинско значење е да се заштити вашата приватност на интернет и да се обезбеди вашата интернет конекција. CyberGhost VPN за Mac е напреден безбедносен софтвер кој ви обезбедува врвна заштита од сајбер закани.

CyberGhost VPN ја обезбедува вашата интернет конекција со напредна технологија за шифрирање, која гарантира дека сите ваши активности на интернет се безбедни од љубопитните очи. Ја разменува вашата единствена IP-адреса со една своја, IP-адреса што само се враќа на серверот CyberGhost (а не на вас) и која се споделува со стотици други корисници. Ова го прави практично невозможно некој да ги следи или следи вашите онлајн активности.

Покрај анонимноста и приватноста, CyberGhost VPN исто така ви овозможува да ги заобиколите гео-ограничувањата и да пристапите до вашата омилена содржина од каде било во светот. Без разлика дали се работи за Facebook, YouTube или која било цензурирана веб-локација, CyberGhost VPN ви помага да пристапите до сите без никакви ограничувања.

Со CyberGhost VPN за Mac, можете да го рестартирате Интернетот и да го вратите времето кога Интернетот беше ветување за поголема слобода, поголема приватност и слободен проток на информации за секого. Ја враќа слободата да шетате каде и да сакате да одите на интернет без да се грижите дека некој ќе ве следи или надгледува.

Една од најдобрите работи за CyberGhost VPN е тоа што е лесен и безбеден за користење. Не ви е потребно никакво техничко знаење или експертиза за да го користите овој софтвер; едноставно преземете го на вашиот Mac уред и почнете да го користите веднаш.

Карактеристики:

1) Напредна технологија за шифрирање: Со 256-битна технологија за шифрирање AES, CyberGhost VPN гарантира дека сите ваши онлајн активности се безбедни од љубопитните очи.

2) Анонимно прелистување: со размена на вашата единствена IP адреса со IP-адреси на еден од сопствените сервери (кои се споделуваат меѓу стотици), овој софтвер се грижи дека никој не може да следи или следи кои веб-локации ги посетувате додека сте поврзани преку нивната услуга!

3) Заобиколете ги гео-ограничувањата: лесно пристапувајте до блокираните веб-локации како Facebook и YouTube со поврзување преку нивните сервери лоцирани во различни земји низ светот!

4) Лесен за употреба интерфејс: корисничкиот интерфејс го прави користењето на овој софтвер едноставно дури и ако некој никогаш претходно не користел такви услуги!

5) Поддршка за повеќе уреди: можете да поврзете до 7 уреди истовремено под една сметка!

6) Политика без дневници - Тие не чуваат дневници, така што нема шанси да предадат податоци дури и ако ги побараат властите.

Придобивки:

1) Ја заштитува вашата онлајн приватност - со напредна технологија за шифрирање и анонимни функции за прелистување; овој софтвер ги задржува сите лични информации приватни додека сурфате и на јавните Wi-Fi мрежи!

2) Пристап до блокирани веб-страници - со заобиколување на гео-ограничувањата наметнати од владите и интернет провајдерите; корисниците можат лесно да пристапат до блокираните веб-локации како Facebook и YouTube без никакви проблеми!

3) Лесен за употреба интерфејс - Дури и на оние кои никогаш порано не користеле такви услуги, ќе го сметаат користењето на овој софтвер едноставно благодарение во голема мера поради неговиот лесен дизајн на интерфејс што го прави сè лесно како пита!

Заклучок:

Overall,CyberghostVPNforMacisoneofthebestsecuritysoftwaresavailableinmarkettoday.Itprovidesadvancedencryptiontechnologyandanonymousbrowsingfeaturesthatkeepyouronlineactivitiesprivateandsafe.Italsoallowsyoutobypassgeo-restrictionsandaccessblockedwebsitesfromanywhereintheworld.Withitsuser-friendlyinterfaceandeasytousefeatures,thissoftwareisidealforanyonewhoseeksultimateprotectionagainstcyberthreats.So,giveittrytodayandexperiencefreedomwhilesurfingonlinewithoutworryingaboutbeingtrackedormonitoredbyanyone!

Преглед

CyberGhost VPN за Mac ви овозможува да ја заштитите вашата интернет конекција со IP адреса што ја крие вашата локација. Оваа апликација за приватност исто така ви овозможува да гледате гео-ограничена содржина од каде било.

Добрите

Брзо се инсталира и започнува: Откако ќе го преземете софтверот, можете веднаш да го отворите и да го стартувате вашиот VPN со неколку кликања. Не е потребна посебна инсталација, а по вчитувањето, можете да го притиснете копчето за вклучување на екранот и тоа ќе обезбеди нова IP адреса за непосредна употреба.

Бројни функции за заштита на приватноста: Тука се вклучени и бројни други функции, вклучувајќи заштита од истекување на DNS, Firewall, SecureConnect и над 300 сервери лоцирани низ целиот свет.

Конс

Недостасуваат некои функции од верзијата на Windows: некои функции сè уште недостасуваат во верзијата на Windows, вклучително и некои опции за Контрола на приватност. Ова не е голем проблем освен ако не сте навикнати да го користите на Windows и ви треба таа функција, но нешто што треба да го имате на ум ако се префрлите.

Крајна линија

Ако сакате да ја заштитите вашата интернет конекција за пристап до страници во странство или да се осигурате дека вашите податоци не се пристапуваат без ваше знаење додека сте на интернет, CyberGhost VPN за Mac ќе ви помогне да го направите тоа. Брзо се инсталира и започнува за обични корисници и нуди бројни напредни функции за моќни корисници.

Целосни спецификации
Издавач CyberGhost
Страница на издавачи http://cyberghostvpn.com/
Датум на издавање 2014-06-04
Датум на додавање 2014-06-04
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 5.0.13.17
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 65007

Comments:

Најпопуларни