MagicalPad for Mac

MagicalPad for Mac 1.0

Опис

MagicalPad за Mac е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува визуелно да управувате со вашите белешки, идеи, умствени мапи, контури, списоци за проверка и задачи. Без разлика дали сте студент, професионалец или претприемач, оваа апликација е дизајнирана да ви помогне да останете организирани и продуктивни.

Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, MagicalPad за Mac е совршена алтернатива на OneNote за iPad и Mac. Тој нуди широк спектар на алатки кои го олеснуваат креирањето и организирањето на вашите белешки на начин кој одговара на вашите потреби.

Една од клучните карактеристики на MagicalPad за Mac е неговиот систем за визуелна организација. Ова ви овозможува да креирате умствени мапи и дијаграми кои ви помагаат да ги видите односите помеѓу различните идеи и концепти. Можете исто така да користите кодирање во боја и икони за полесно да најдете одредени белешки или делови.

Друга одлична карактеристика на MagicalPad за Mac е неговата способност да се синхронизира со други уреди. Ова значи дека можете да пристапите до вашите белешки од каде било користејќи го вашиот iPad или iPhone. Можете исто така да ги споделувате вашите белешки со други со извоз на нив како PDF или испраќање преку е-пошта.

MagicalPad за Mac вклучува и моќни алатки за управување со задачи. Можете да креирате списоци за проверка и да поставувате потсетници за никогаш повеќе да не заборавите некоја важна задача. Апликацијата вклучува дури и вграден календар за да можете да закажувате состаноци и рокови директно во апликацијата.

Покрај овие карактеристики, MagicalPad за Mac нуди и напредни опции за форматирање како што се стилови на фонтови, големини, бои и алатки за истакнување. Ова го олеснува прилагодувањето на вашите белешки на кој било начин што сакате.

Севкупно, ако барате разновидна апликација за продуктивност за белешки која нуди напредни функции како што се системи за визуелна организација, алатки за управување со задачи и способности за синхронизација на повеќе уреди, тогаш не гледајте подалеку од MagicalPad за Mac!

Целосни спецификации
Издавач MagicalPad
Страница на издавачи http://www.magicalpad.com
Датум на издавање 2014-06-07
Датум на додавање 2014-06-07
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена $39.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 176

Comments:

Најпопуларни