MessagePro for Facebook for Mac

MessagePro for Facebook for Mac 1.4

Mac / Alexander James / 51 / Целосни спецификации
Опис

MessagePro за Facebook за Mac е врвната апликација за пораки што ви овозможува бесплатно да испраќате пораки на вашите пријатели и семејството на Facebook. Со неговата молскавична брзина, сега можете да уживате во разговорот со вашите најблиски без да треба да отворате прелистувач. Едноставно стартувајте ја апликацијата и започнете да испраќате пораки!

Овој интернет софтвер е дизајниран да ви овозможи најбрзо можно искуство со пораки. Може да дојдете до вашето семејство и пријателите веднаш преку Messages за Facebook, со што ќе ви биде полесно од кога било да останете поврзани.

Една од најдобрите карактеристики на MessagePro е неговата способност да им дозволи на корисниците да разговараат во групи. Ова значи дека можете лесно да комуницирате со повеќе луѓе одеднаш, што го прави совршен за групни проекти или планирање настани.

Покрај тоа, овој софтвер ви овозможува брзо и лесно да испраќате и примате инстант пораки. Можете да прикачите фотографии, налепници, смешковци и други забавни елементи за да ги направите вашите разговори попривлечни.

Со овозможени инстант известувања на MessagePro, никогаш повеќе нема да пропуштите важна порака! Без разлика дали се работи за порака од пријател или ажурирање од групен разговор, овој софтвер ќе ве информира во реално време.

Друга одлична карактеристика на MessagePro е неговата способност да отвора повеќе прозорци во исто време. Ова значи дека може да имате неколку разговори кои се одвиваат истовремено без да мора постојано да се префрлате помеѓу картички или прозорци.

И најдобро од се? Нема ограничувања кога станува збор за пораки со MessagePro! Можете да испраќате неограничени текстуални пораки без да се грижите дека ќе останат без кредити или дека ќе ви се наплаќаат дополнителни трошоци.

Генерално, MessagePro за Facebook за Mac е чист, едноставен и неверојатен! Сосема е забавен и лесен за користење - совршен за секој кој сака брз и сигурен начин да остане поврзан со своите сакани онлајн. Па зошто да чекаме? Преземете го MessagePro денес и почнете да пишувате пораки како професионалец!

Целосни спецификации
Издавач Alexander James
Страница на издавачи http://attacktouchapps.com/default.aspx
Датум на издавање 2014-06-15
Датум на додавање 2014-06-15
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Софтвер за социјално вмрежување
Верзија 1.4
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена $1.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 51

Comments:

Најпопуларни