Filmage Converter for Mac

Filmage Converter for Mac 1.0

Mac / PDF Technologies / 5 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни да се борите со видео конвертори кои бараат техничко знаење и комплицирани поставки? Не гледајте подалеку од Filmage Converter за Mac, супер брз и лесен за користење видео конвертор што ќе ви го олесни животот.

Со Filmage Converter, не се потребни поставки или техничко знаење. Овој паметен конвертор е дизајниран да биде лесен и интуитивен, за да можете брзо и лесно да ги конвертирате вашите видеа без никакви проблеми.

Без разлика дали сакате да ги гледате вашите омилени филмови на вашиот Apple TV, iPad, iPhone, iPod, Xbox 360, PSP, LG или Samsung уред – или кој било друг уред за таа работа – Filmage Converter ве покрива. Се справува со различни типови датотеки и конвертира големи датотеки со голема брзина за да можете да ги репродуцирате вашите видеа на сите ваши омилени уреди.

Но, она што навистина го издвојува Filmage Converter од другите видео конвертори е неговата разновидност. Со овој софтвер при рака, можете да конвертирате кое било видео во популарни формати како MP4, MOV, 3GP, VOB, MKV, M4V WMV AVI MPG FLV F4V SWF TS - плус над 1000 други формати! И со висок квалитет загарантиран секој пат благодарение на напредните алгоритми под хаубата.

Filmage Converter исто така им овозможува на корисниците лесно да извлечат аудио од нивните видеа. Можете да ги уредувате вашите видеа користејќи напредни алатки за уредување, како што се функциите за клип и сечење кои овозможуваат прецизна контрола врз финалниот производ.

Во краток преглед:

- Супер брз и лесен за употреба

- Не се потребни поставки или техничко знаење

- Конвертира големи датотеки со голема брзина

- Се справува со различни типови датотеки

- Конвертира секое видео во популарни формати (MP4, MKV итн.)

- Извлекува аудио од видеа

- Напредни алатки за уредување (клип и сечење)

Значи, ако барате сигурен видео конвертор кој е разноврсен и лесен за користење, тогаш не гледајте подалеку од Filmage Converter за Mac!

Целосни спецификации
Издавач PDF Technologies
Страница на издавачи https://www.pdfreaderpro.com
Датум на издавање 2020-06-15
Датум на додавање 2020-06-15
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5

Comments:

Најпопуларни