AirBeam Pro for Mac

AirBeam Pro for Mac 1.5

Опис

AirBeam Pro за Mac е разновиден домашен софтвер кој ви овозможува да ги претворите вашите Mac и iDevices во флексибилен аудио и видео систем за следење. Со AirBeam, можете да проследувате видео и аудио во живо од камерите и микрофоните на вашиот Mac преку WiFi или 3G мрежа. Можете да го гледате преносот во веб-прелистувач или со апликацијата AirBeam на вашите iPhone, iPad или iPod.

Една од најважните работи што треба да се забележи за AirBeam е дека работи на двата начина. Можете да ги користите вашите iDevices како далечински камери и да го следите преносот во живо на вашиот Mac. Оваа функција го олеснува следењето на различни области од вашиот дом или канцеларија без да мора да бидете физички присутни.

Апликациите за AirBeam се безброј. На пример, можете да го користите како луксузен монитор за бебиња, за сериозни цели за надзор, за да внимавате на вашите миленици додека сте далеку од дома или дури и како FPV камера во играчките со далечински управувач. Има стотици корисни (и не толку корисни) работи што можете да ги правите со овој софтвер.

Една од најдобрите работи за AirBeam е неговата леснотија на користење. Процесот на поставување е јасен и интуитивен, дури и ако не сте особено упатени во технологијата. Откако сè ќе се постави правилно, сè што треба да направите е да ја стартувате апликацијата на двата уреди (вашиот Mac и iDevice), да ги поврзете преку WiFi или 3G мрежа и да започнете со стриминг.

Друга одлична карактеристика на AirBeam Pro за Mac е неговата способност да снима видео снимки директно на хард дискот на вашиот уред. Ова значи дека ако нешто се случи додека сте далеку од дома (како натрапник кој упаднал), ќе имате снимени докази што подоцна би можеле да ги користат службениците за спроведување на законот.

Во однос на перформансите, AirBeam Pro за Mac обезбедува одлични резултати на сите уреди тестирани за време на нашиот процес на преглед. Квалитетот на видеото беше постојано висок без оглед на тоа дали го користевме нашиот MacBook Pro или iPhone 11 Pro Max како наш примарен уред за гледање.

Севкупно, топло препорачуваме да го пробате AirBeam Pro за Mac ако барате лесно за користење, но моќно решение за аудио/видео следење дома или на работа!

Целосни спецификации
Издавач Appologics UG
Страница на издавачи http://appologics.com/
Датум на издавање 2014-07-12
Датум на додавање 2014-07-12
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 1.5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена $3.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 543

Comments:

Најпопуларни