Apowersoft PDF Editor for Mac

Apowersoft PDF Editor for Mac 1.0.2

Опис

Apowersoft PDF Editor за Mac е моќен и лесен софтвер кој ви овозможува лесно да ги уредувате, нотирате и управувате со вашите PDF документи. Без разлика дали треба да направите мали промени или целосно да го ремонтирате вашиот документ, овој софтвер има се што ви треба за да ја завршите работата брзо и ефикасно.

Со Apowersoft PDF Editor за Mac, можете лесно да уредувате текст и слики во вашите PDF-датотеки. Ова значи дека можете да додавате или бришете текст, да менувате фонтови или бои, да вметнувате слики или графики и многу повеќе. Можете исто така да исечете или менувате големина на слики во документот за да одговараат на вашите потреби.

Една од најистакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да ги прередува страниците во PDF-датотека. Ова значи дека ако имате голем документ со повеќе страници кои не се во ред, можете лесно да ги преуредите со помош на интерфејсот за влечење и спуштање. Дополнително, Apowersoft PDF Editor за Mac ви овозможува да додавате обележувачи на важни страници во вашиот документ, така што тие ќе бидат лесно да се најдат подоцна.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да конвертира други формати на датотеки во PDF. Ова значи дека ако имате Word документ или датотека со слика што треба да се претвори во PDF формат за цели на споделување или печатење, Apowersoft PDF Editor за Mac ве опфати.

Покрај овие карактеристики, Apowersoft PDF Editor за Mac вклучува и напредни алатки за уредување, како што е технологијата OCR (Оптичко препознавање знаци), која им овозможува на корисниците да извлечат текст од скенирани документи и да ги претворат во датотеки што може да се уредуваат; сериска обработка која им овозможува на корисниците да обработуваат повеќе датотеки одеднаш; заштита со лозинка која обезбедува сигурност со тоа што им дозволува на корисниците да поставуваат лозинки на нивните документи; дигитален потпис кој им овозможува на корисниците да ги потпишуваат своите документи по електронски пат меѓу другите.

Генерално, Apowersoft PDF Editor за Mac е одличен избор ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за управување со вашите PDF документи на macOS уреди. Со својот интуитивен интерфејс и сеопфатен сет на функции, вклучувајќи алатки за уредување како OCR технологија, сериска обработка, заштита со лозинка, дигитален потпис меѓу другото, сигурно не само што ги исполнува, туку и ги надминува сите очекувања кога станува збор за софтверите за продуктивност.

Целосни спецификации
Издавач Apowersoft
Страница на издавачи http://www.apowersoft.com
Датум на издавање 2020-06-16
Датум на додавање 2020-06-16
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена $29.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни