Apowersoft PDF Converter for Mac

Apowersoft PDF Converter for Mac 1.0.4

Опис

Apowersoft PDF Converter за Mac е моќен и разноврсен софтвер за продуктивност кој им овозможува на корисниците да конвертираат PDF-датотеки во различни формати како Word, Excel, PowerPoint, HTML, JPG и многу повеќе. Исто така, им овозможува на корисниците лесно да конвертираат формати на Office и слики во PDF документи. Дополнително, апликацијата може да спои повеќе PDF документи во една датотека.

Интерфејсот на Apowersoft PDF Converter за Mac е едноставен и лесен за користење. Дури и оние кои не се технолошки такт можат да го користат без мака. Програмата поддржува сериска конверзија на PDF-датотеки во други формати и обратно, што може значително да ја подобри продуктивноста на луѓето додека обработува големи количини на податоци.

Една од клучните карактеристики на Apowersoft PDF Converter за Mac е неговата способност да конвертира скенирани или базирани на слики PDF-датотеки во текстуални документи што може да се уредуваат со помош на технологијата OCR. Оваа функција им олеснува на корисниците да извлечат текст од слики или скенирани документи без да мораат да пишуваат сè рачно.

Друга корисна карактеристика на овој софтвер е неговата способност да го зачува оригиналниот распоред и форматирање на конвертираниот документ. Ова значи дека корисниците не треба да се грижат за губење на важни информации или форматирање при конвертирање на нивните датотеки.

Apowersoft PDF Converter за Mac, исто така, нуди низа опции за приспособување, како што се избирање одредени страници или опсег на страници од документ пред да го конвертирате, прилагодување на излезните поставки како резолуција и квалитет, додавање водени жигови или лозинки за безбедносни цели итн.

Севкупно, Apowersoft PDF Converter за Mac е одличен избор за секој што бара сигурна алатка која може да се справи со сите нивни потреби за конверзија на документи на едно место. Без разлика дали треба брзо да конвертирате голем обем на податоци или едноставно сакате програма која е лесна за употреба која обезбедува висококвалитетни резултати секој пат – овој софтвер ве покрива!

Целосни спецификации
Издавач Apowersoft
Страница на издавачи http://www.apowersoft.com
Датум на издавање 2020-06-16
Датум на додавање 2020-06-16
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 1.0.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена $19.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни