MegaSeg Pro for Mac

MegaSeg Pro for Mac 6.1.2

Mac / Fidelity Media / 115 / Целосни спецификации
Опис

MegaSeg Pro 6 за Mac е моќен MP3 и аудио софтвер дизајниран за професионалци. Без разлика дали сте специјалист за радио автоматизација, VJ за мешање видеа или задолжен за музика за малопродажба, хотели и ресторани, MegaSeg Pro ги има карактеристиките што ви се потребни за да ја завршите работата.

Со својот прекрасно редизајниран интерфејс со остра Retina графика и преку 30 нови функции, MegaSeg Pro е врвната алатка за секој кој треба да создаде висококвалитетна аудио содржина. Некои од неговите најзначајни карактеристики вклучуваат паметно сензори за јачина на звук за автоматско отсечени моменти, подобрен прелистувач на плејлисти со многу режими на прикажување, бранови форми и циклуси на целосни песни, мини плеер со промена на големината, стилски прстени за напредок на уметноста на албумот, второпрецизни настани, видео преклопувања со информации за песните со сопствено лого интегрирано пребарување на список.

Една од најистакнатите карактеристики на MegaSeg Pro е неговата функција за бит натпревар во реално време. Ова ви овозможува да се мешате со автоматско или рачно вкрстено избледување додека одговарате на темпото со само еден клик. Ќе ја одржите целосната контрола врз вашата мешавина, истовремено обезбедувајќи дека сè ќе остане синхронизирано.

Друга одлична карактеристика на MegaSeg Pro е неговата поддршка за Apple Music. Ова значи дека можете лесно да пристапите до сите ваши омилени песни од самата апликација без да морате да се префрлате помеѓу различни програми.

MegaSeg Pro, исто така, вклучува ограничувања за дневниот ден на песната што ви овозможува да одредите кога одредени песни треба да се репродуцираат врз основа на правилата за време од денот или ден во недела. Ова го олеснува создавањето приспособени листи за репродукција кои се приспособени конкретно на преференциите на вашата публика.

Покрај овие моќни функции дизајнирани специјално за аудио професионалци, MegaSeg Pro вклучува и звучни ефекти во реално време кои се совршени за употреба во подкасти или театарски продукции. Можете лесно да додадете звучни ефекти како аплауз или смеа токму во вистинскиот момент користејќи ја оваа функција.

Генерално, ако барате сеопфатно софтверско решение за MP3 и аудио кое е преполно со моќни карактеристики дизајнирани специјално за професионалци, тогаш не гледајте подалеку од MegaSeg Pro 6 за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Fidelity Media
Страница на издавачи http://www.megaseg.com/
Датум на издавање 2020-06-18
Датум на додавање 2020-06-18
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 6.1.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 115

Comments:

Најпопуларни