MegaSeg DJ for Mac

MegaSeg DJ for Mac 6.1.1

Mac / Fidelity Media / 63035 / Целосни спецификации
Опис

MegaSeg DJ за Mac е моќен музички и видео миксер дизајниран за професионални диџеи, радио станици и секој на кој му е потребна целосна контрола врз нивниот микс. Со своите напредни функции и интуитивен интерфејс, MegaSeg го олеснува создавањето беспрекорни транзиции помеѓу песните, додавањето ефекти и циклуси и приспособувањето на вашиот звук за да одговара на секоја пригода.

Една од истакнатите карактеристики на MegaSeg е неговиот систем за пребарување и категоризација на библиотеката. Ова ви овозможува брзо да ги пронајдете песните што ви се потребни со пребарување по изведувач, албум, жанр или клучен збор. Можете исто така да креирате сопствени листи за репродукција врз основа на вашите преференции или да ги користите вградените паметни листи за репродукција на MegaSeg кои автоматски се ажурираат врз основа на критериуми како што се темпото или расположението.

Друга клучна карактеристика на MegaSeg се неговите напредни можности за закажување музика. Ова ви овозможува однапред да ја програмирате вашата плејлиста за да можете да се фокусирате на други аспекти од вашата изведба додека софтверот се грижи за репродукција на вистинските песни во вистинско време. Можете дури и да поставите настани како што се соопштенија или џинглови за играње во одредени интервали низ вашиот сет.

MegaSeg, исто така, нуди поддршка за повеќекратен излез на звук, што значи дека можете однапред да снимате песни со помош на слушалки додека сеуште репродуцирате музика преку главните звучници. Ова го олеснува прегледувањето на претстојните песни без да го прекинувате текот на вашата мешавина.

Покрај неговите способности за мешање аудио, MegaSeg поддржува и мешање видео што значи дека можете да додавате визуелни елементи како музички видеа или снимки во живо во вашата изведба. Софтверот поддржува широк спектар на видео формати, вклучувајќи MP4, MOV и AVI за да можете лесно да вклучите визуелни слики во секаков вид на настан.

Едно нешто што го издвојува MegaSeg од другите софтвери за диџеи е неговата компатибилност со iTunes Store и iPods. Ова значи дека ако имате голема колекција на музика зачувана во iTunes, тогаш лесно е да ги увезете тие датотеки директно во MegaSeg без претходно рачно да ги префрлите.

Севкупно, ако барате моќен, но сепак лесен софтвер за диџеј за Mac, тогаш не гледајте подалеку од MegaSeg DJ. Со своите напредни функции, како што се системот за пребарување во библиотека и категоризација, заедно со повеќекратна поддршка за излез на звук, го прават ова идеален избор за професионални диџеи кои бараат целосна контрола врз нивните миксови!

Целосни спецификации
Издавач Fidelity Media
Страница на издавачи http://www.megaseg.com/
Датум на издавање 2020-06-18
Датум на додавање 2020-06-18
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 6.1.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 63035

Comments:

Најпопуларни