CADtools for Mac

CADtools for Mac 9.0

Опис

CADtools за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој беспрекорно се интегрира со Adobe Illustrator за да им обезбеди на корисниците неспоредливо ниво на прецизност и контрола. Со CADtools, дизајнерите можат да создаваат неверојатни уметнички дела во кој било размер, лесно да ги уредуваат и димензионираат нивните дизајни и нумерички да контролираат предмети или точки за да постигнат совршен резултат секој пат.

Без разлика дали сте професионален дизајнер или штотуку почнувате, CADtools го олеснува создавањето прекрасни дизајни кои се истовремено елегантни и функционални. Со 67 алатки на располагање, ќе можете да нацртате сè што можете да замислите со само неколку кликнувања на глувчето.

Една од клучните карактеристики на CADtools е неговата способност да ја искористи прецизната моќ на Adobe Illustrator. Оваа дизајнерска трговска тајна ја користат професионалци повеќе од 13 години, а сега е достапна за сите благодарение на CADtools.

Значи, што точно можете да направите со CADtools? Да ги погледнеме подетално некои од неговите најимпресивни карактеристики:

- Цртајте во која било скала: без разлика дали работите на мало лого или голем банер, CADtools го олеснува цртањето во која било скала. Можете дури и да поставите сопствени скали ако е потребно.

- Уредување и димензионирање на уметничко дело: со алатките за уредување на CADtools, можете лесно да ги менувате вашите дизајни по потреба. И кога ќе дојде време за додавање димензии, едноставно кликнете на објект или точка и оставете CADtools да го направи останатото.

- Нумеричка контрола: Ако прецизноста е важна (а кога не е?), тогаш нумеричката контрола е од суштинско значење. Со оваа функција, ќе можете прецизно да позиционирате предмети или точки користејќи точни мерења.

- Едноставност на кликнување и влечење: Едно нешто што ги издвојува CADtools од другите софтвери за графички дизајн е неговата леснотија на користење. Едноставно кликнете-и-влечете со една од 67-те достапни алатки и гледајте како вашите дизајни се спојуваат без напор.

- Компатибилност: Се разбира, една од најважните работи за секој софтвер е дали ќе работи или не на вашиот систем. За среќа, CADtools работи беспрекорно со Adobe Illustrator CS5 до CC2021 на двата Mac кои работат со macOS 10.12 Sierra преку macOS Big Sur (11.x).

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве што некои задоволни клиенти имаат да кажат за нивното искуство со користење на CADtools:

„Користев Adobe Illustrator со години, но секогаш се мачев кога ми требаа прецизни мерења или сакав поголема контрола врз моите дизајни...се додека не го открив CADTools! Тоа е како да имам цела табела за нацрти директно во мојот компјутер“. - Сара М.

„Јас не сум професионален дизајнер, но сакам да создавам графики за мојот блог...и сега кога имам пристап до сите овие неверојатни алатки преку CadTools се чувствувам како да нема ништо што не можам да направам! - Џон Д.

„Пред да го откријам CadTools, поминував часови пробувајќи различни техники во Illustrator обидувајќи се да ги средам работите „точно како што треба“. Сега сè е многу полесно!“ - Рејчел С.

Како заклучок, CADTools за Mac нуди неспоредлива прецизност и контрола при дизајнирање графика во рамките на Adobe Illustrator CS5 до CC2021 на двата Mac-а кои работат со macOS 10.12 Sierra до macOS Big Sur (11.x). Без разлика дали барате едноставни алатки за цртање или напредни можности за уредување, CADTools има сè што е потребно за да го направи дизајнирањето лесно, елегантно и ефикасно.CADTools е совршен за секој кој сака целосна креативна слобода без да ја жртвува точноста или ефикасноста. Па зошто да чекате? Обидете се со CADToolstoday и видете колку може да биде полесно дизајнирањето!

Целосни спецификации
Издавач Hot Door
Страница на издавачи http://www.hotdoor.com/
Датум на издавање 2014-07-20
Датум на додавање 2014-07-20
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 9.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања Adobe Illustrator CS3 - CS6
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5601

Comments:

Најпопуларни