MAC - ETL Google Analytics Data to MySQL / MS SQL Server for Mac

MAC - ETL Google Analytics Data to MySQL / MS SQL Server for Mac 4.2

Опис

Ако барате моќна и ефикасна алатка која ќе ви помогне да ги автоматизирате и распоредите вашите ETL работни места, не гледајте подалеку од податоците од MAC - ETL Google Analytics на MySQL/MS SQL Server за Mac. Овој деловен софтвер е дизајниран да ви го олесни извлекувањето податоци од Google Analytics и вчитувањето во вашата база на податоци MySQL или MS SQL Server.

Со MAC - ETL Google Analytics Data to MySQL/MS SQL Server за Mac, можете да поставите автоматизирани работни места што работат на дневна, неделна или месечна основа. Ова значи дека можете да потрошите помалку време за рачно извлекување податоци од Google Analytics и повеќе време за анализирање на увидите што ги даваат овие податоци.

Една од клучните придобивки од користењето на MAC - ETL Google Analytics Data на MySQL/MS SQL Server за Mac е неговата леснотија на користење. Софтверот доаѓа со информативно видео кое ве води низ процесот на поставување на вашата прва работа. Дополнително, корисничкиот интерфејс е интуитивен и лесен за навигација, па дури и ако немате долгогодишно искуство со ETL алатките, треба да можете брзо да се вклучите и да работите.

Друга придобивка од користењето на MAC - ETL Google Analytics Data на MySQL/MS SQL Server за Mac е неговата флексибилност. Софтверот ги поддржува и MySQL и MS SQL Server базите на податоци, па без оглед на тоа која платформа ја користи вашата организација, оваа алатка треба да работи беспрекорно со вашата постоечка инфраструктура.

Во однос на перформансите, MAC - ETL податоци на Google Analytics на MySQL/MS SQL Server за Mac обезбедува импресивни резултати. Софтверот е специјално оптимизиран за употреба со големи збирки на податоци од Google Analytics, па дури и ако се занимавате со милиони редови податоци секој ден, оваа алатка треба да може да се справи со нив без да се поти.

Севкупно, ако барате сигурен и ефикасен начин да ги автоматизирате вашите ETL работни места од Google Analytics во MySQL или MSSQL серверска база на податоци на MacOS, тогаш не гледајте подалеку од MAC - ETL податоци на Google Analytics до MYSQL/MS Sql сервер за Мек! Со неговиот лесен интерфејс во комбинација со моќни карактеристики како што се опциите за закажување, како и поддршка на повеќе платформи вклучувајќи ги и серверите MYSQL и MSSQL - навистина нема ништо друго таму! Па зошто да не се упатите денес на www.etlmydata.com каде што имаме повеќе информации за нашиот производ?

Целосни спецификации
Издавач ETL My Data
Страница на издавачи http://www.etlmydata.com
Датум на издавање 2014-07-21
Датум на додавање 2014-07-21
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со бази на податоци
Верзија 4.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 25

Comments:

Најпопуларни