Home Radio for Mac

Home Radio for Mac 1.01

Опис

Дали сте уморни од ограничените радио опции на iTunes? Дали ви недостасуваат деновите на подесување на вашите омилени AM/FM станици? Не гледајте подалеку од Домашното радио за Mac, врвниот софтвер за забава за љубителите на радиото.

Со повеќе од 20.000 радио станици од целиот свет, вклучувајќи ги и популарните канали како BBC, NPR, ESPN и ICRT, Home Radio for Mac нуди огромен избор на музика и ток-шоуа кои одговараат на секој вкус. Без разлика дали сте расположени за класичен рок или за меѓународни новости, овој софтвер ве опфати.

Една од истакнатите карактеристики на Home Radio за Mac е неговиот кориснички интерфејс. Можете лесно да пребарувате одредени станици по име, град, повик или фреквенција. Плус, секојдневно се додаваат нови станици за вашето слушање да биде свежо и возбудливо.

Но, она што го издвојува Home Radio од другите радио апликации е неговата посветеност на квалитетот. Апликацијата е целосно без реклами и нуди 12 употреби пред да бара плаќање. Ова може да изгледа како непријатност на прв поглед, но всушност е доказ за тоа колку напор се вложуваат за водење и одржување на толку голема база на податоци за радио станици.

Всушност, Домашното радио за Mac ви е донесено од истиот тим кој стои зад Home Radio Pro за iPhone - апликација која беше прикажана во iTunes Store на Apple. Ова значи дека корисниците можат да очекуваат врвни перформанси и доверливост од овој софтвер.

Па зошто да се задоволите со просечни радио опции кога можете да имате пристап до илјадници висококвалитетни канали со само еден клик? Преземете го Home Radio за Mac денес и започнете да истражувате сè што има да понуди!

Целосни спецификации
Издавач RadarSync
Страница на издавачи http://www.radarsync.com
Датум на издавање 2014-08-07
Датум на додавање 2014-08-07
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Забавен софтвер
Верзија 1.01
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 466

Comments:

Најпопуларни