iRingtunes X for Mac

iRingtunes X for Mac 2.3

Mac / Purple Ghost Software / 9702 / Целосни спецификации
Опис

iRingtunes X за Mac - Креирајте прилагодени мелодии за вашиот iPhone со леснотија

Дали сте уморни од користење на истите стари мелодии на вашиот iPhone? Дали сакате да креирате сопствени мелодии кои ја одразуваат вашата личност и стил? Не гледајте подалеку од iRingtunes X, врвниот софтвер за MP3 и аудио за корисници на Mac.

Со iRingtunes X, создавањето сопствени мелодии никогаш не било полесно. Оваа моќна алатка ви овозможува да креирате мелодии за вашиот iPhone со само неколку кликања на копче. Без разлика дали сакате да користите песна од вашата iTunes библиотека или да снимате сопствен глас, iRingtunes X го прави едноставно и едноставно.

Една од најдобрите работи за iRingtunes X е неговата леснотија на користење. Дури и ако не сте познавачи на технологијата, овој софтвер е дизајниран да биде лесен и интуитивен. Не ви се потребни посебни вештини или знаења за да креирате сопствени мелодии со оваа алатка.

За да започнете, едноставно изберете ја песната што сакате да ја користите од вашата iTunes библиотека. Потоа изберете го делот од песната што го сакате како рингтон со влечење и пуштање маркери на визуелна претстава на брановата форма. Можете дури и да прегледате како ќе звучи пред да го зачувате како рингтон.

Друга одлична карактеристика на iRingtunes X е неговата флексибилност кога станува збор за создавање мелодии. Нема ограничување за тоа колку тонови на ѕвонење можете да креирате, затоа слободно експериментирајте додека не најдете таков што совршено одговара на вашиот вкус.

Имате целосна слобода и кога е во прашање изборот кој дел од песната ќе се користи како рингтон. Без разлика дали е во должина од само неколку секунди или до 39 секунди, iRingtunes X ви овозможува да го приспособите секој аспект од вашиот нов рингтон.

Вреди да се напомене дека има некои ограничувања при користење на заштитени песни купени од музичката продавница iTunes; тие не можат да се користат како изворен материјал за создавање нови мелодии поради ограничувањата за авторски права наметнати од Apple Inc., но сите други незаштитени песни во библиотеката iTunes се фер игра!

Покрај тоа, iRingtunes X ги поддржува сите популарни аудио формати, вклучувајќи MP3 и AAC-датотеки, така што нема потреба да се грижите за проблемите со компатибилноста помеѓу различни типови датотеки!

Севкупно, ако барате алатка која е лесна за употреба која ви овозможува брзо и лесно да креирате сопствени мелодии на ѕвонење без никакви проблеми, тогаш не гледајте подалеку од iRintgtonesX! Тоа е совршено решение без разлика дали се персонализираат телефонски повици или се поставуваат уникатни аларми!

Целосни спецификации
Издавач Purple Ghost Software
Страница на издавачи http://www.purpleghost.com
Датум на издавање 2014-08-09
Датум на додавање 2014-08-09
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 2.3
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 9702

Comments:

Најпопуларни