Silkscreen for Mac

Silkscreen for Mac 1.4

Опис

Silkscreen за Mac е моќна алатка за развивачи што ви овозможува да ги прегледате вашите дизајни на Photoshop на вашиот iPhone и iPad во реално време. Со Silkscreen, можете лесно да видите како ќе изгледаат вашите дизајни на мобилни уреди без да мора постојано да префрлате датотеки напред и назад.

Без разлика дали сте професионален дизајнер или штотуку почнувате, Silkscreen го олеснува создавањето на прекрасни мобилни дизајни. Едноставно стартувајте ја апликацијата Mac и бесплатната апликација за iOS, и тие автоматски ќе се најдат меѓусебно преку Wi-Fi. Не е потребна конфигурација!

Една од најдобрите работи за Silkscreen е тоа што работи со Retina дисплеи, така што можете да бидете сигурни дека вашите дизајни ќе изгледаат јасни и јасни на екраните со висока резолуција. Исто така, поддржува датотеки Fireworks и Illustrator, како и кој било друг формат на слика.

Друга одлична карактеристика на Silkscreen е неговата функционалност за автоматско освежување. Секој пат кога ќе притиснете зачувај во Photoshop (или која било друга поддржана програма), ажурираниот преглед автоматски се испраќа до вашиот уред. Ова значи дека можете да правите промени во вашиот дизајн во реално време без да мора рачно да го ажурирате прегледот секој пат.

Покрај неговите можности за преглед во живо, Silkscreen исто така ви овозможува да ја прикажувате содржината на вашата таблата со исечоци на Mac на вашиот уред. Ова го олеснува брзото споделување на слики или текст помеѓу уредите без да мора да испраќате е-пошта или да им испраќате пораки одделно.

И ако дизајнирате икона за апликација или распоред на почетниот екран, Silkscreen ве опфати и таму! Ви овозможува да ги прегледате иконите на почетниот екран директно на вашиот iPhone за да можете точно да видите како ќе изгледаат откако ќе се инсталираат.

Најдобро од се? Апликацијата за iPhone/iPad е потполно бесплатна! И за разлика од некои слични алатки таму, ние не ги компресираме вашите слики - она ​​што го гледате во Photoshop е она што се испраќа директно преку Wi-Fi.

Генерално, ако барате моќна, но лесна за употреба алатка за прегледи на дизајн на мобилни уреди, тогаш Silkscreen за Mac дефинитивно треба да биде на врвот на вашата листа!

Целосни спецификации
Издавач appscape
Страница на издавачи http://www.oeffnungszeitenapp.at/
Датум на издавање 2014-08-10
Датум на додавање 2014-08-10
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Специјализирани алатки
Верзија 1.4
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена $13.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 55

Comments:

Најпопуларни