PicGIF for Mac

PicGIF for Mac 2.0.0

Mac / PearlMountain Technology / 413 / Целосни спецификации
Опис

PicGIF за Mac е моќен и лесен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да креирате неверојатни анимирани GIF од вашите животни фотографии и видеа на Mac OS X. Со својот интуитивен интерфејс, можете лесно да ги претворите вашите омилени моменти во волшебни анимации кои се совршени за споделување на социјалните медиуми, веб-страниците или блоговите.

Без разлика дали сте професионален дизајнер или само некој кој сака да создава забавна и привлечна содржина, PicGIF за Mac има сè што ви треба за да ги оживеете вашите идеи. Од едноставни анимации до сложени дизајни, овој разновиден софтвер го олеснува приспособувањето на секој аспект од вашите GIF-датотеки со само неколку кликања.

Една од најдобрите работи за PicGIF за Mac е неговата леснотија на користење. Дури и ако немате претходно искуство со софтвер за графички дизајн, ќе ви биде неверојатно лесно да започнете со оваа програма. Интуитивниот интерфејс ве води низ секој чекор од процесот, па дури и почетниците можат да создадат неверојатни анимации за кратко време.

Друга одлична карактеристика на PicGIF за Mac е неговата способност повторно да ги уредува постоечките GIF-датотеки. Ова значи дека ако имате стара анимација на која и треба малку дотерување или ажурирање, можете лесно да ја внесете во програмата и да ги направите потребните промени без да треба да започнете од нула.

Но, можеби најимпресивното нешто за PicGIF за Mac е неговиот широк опсег на опции за прилагодување. Со овој софтвер, можете да приспособите сè, од големината и брзината на вашата анимација до палетата на бои и текстуалните преклопувања. Можете исто така да додавате специјални ефекти како филтри или транзиции за да им дадете на вашите GIF дополнителен допир на креативност.

Покрај сите овие карактеристики, PicGIF за Mac нуди и беспрекорна интеграција со популарните платформи за социјални медиуми како Facebook и Twitter. Ова значи дека откако ќе го создадете вашето ремек-дело, споделувањето со пријателите и следбениците е лесно како кликнување на копче.

Севкупно, ако барате моќен, но сепак лесен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува брзо и лесно да креирате неверојатни анимирани GIF на Mac OS X - не гледајте подалеку од PicGIF за Mac! Без разлика дали се работи за лични проекти или професионална работа – оваа алатка ќе ви помогне да ги подигнете сите!

Целосни спецификации
Издавач PearlMountain Technology
Страница на издавачи http://www.pearlmountainsoft.com/
Датум на издавање 2014-08-13
Датум на додавање 2014-08-13
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за анимација
Верзија 2.0.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 413

Comments:

Најпопуларни