Paragon Virtual Disk Mounter for Mac

Paragon Virtual Disk Mounter for Mac 1.36

Mac / Paragon Software Group / 704 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од мака да пристапите до податоците на вашиот виртуелен диск или да се занимавате со бавна размена на податоци помеѓу оперативниот систем домаќин и гостинот на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Paragon Virtual Disk Mounter за Mac. Овој иновативен софтвер е првото и единствено решение на пазарот кое обезбедува целосен пристап за читање/запишување со голема брзина до виртуелните дискови под Mac.

Како софтвер за двигател, Paragon Virtual Disk Mounter за Mac е дизајниран да ги подобри перформансите на вашиот компјутер со тоа што ќе ви овозможи лесно да монтирате виртуелни дискови како да се физички дискови. Со овој софтвер, можете беспрекорно да пристапувате до датотеки и папки складирани на виртуелни дискови без никакви ограничувања или ограничувања.

Една од клучните придобивки од користењето на Paragon Virtual Disk Mounter за Mac е неговата способност да обезбеди брза и ефикасна размена на податоци помеѓу оперативниот систем домаќин и гостинот. Ова значи дека можете лесно да пренесувате датотеки помеѓу различни оперативни системи без да се грижите за проблеми со компатибилноста или бавните брзини на пренос.

Покрај тоа, овој софтвер нуди и низа напредни функции што го прават суштинска алатка за секој кој работи со виртуелни машини. На пример, ви овозможува да креирате снимки од состојбата на вашата виртуелна машина во кое било дадено време, што може да биде неверојатно корисно при тестирање на нови апликации или конфигурации.

Друга одлична карактеристика на Paragon Virtual Disk Mounter за Mac е неговата поддршка за широк опсег на датотечни системи, вклучувајќи NTFS, HFS+, APFS, FAT32 и многу повеќе. Ова значи дека без разлика каков тип на датотечен систем користи вашиот виртуелен диск, овој софтвер ќе може беспрекорно да го монтира.

Генерално, ако барате сигурен и ефикасен начин за пристап до податоците на вашиот виртуелен диск или за подобрување на размената на податоци помеѓу различни оперативни системи на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Paragon Virtual Disk Mounter за Mac. Со своите напредни функции и интерфејс лесен за користење, овој софтвер сигурно ќе стане суштинска алатка во вашиот арсенал.

Целосни спецификации
Издавач Paragon Software Group
Страница на издавачи http://www.paragon-software.com
Датум на издавање 2014-08-18
Датум на додавање 2014-08-18
Категорија Возачи
Под категорија Возачи за складирање
Верзија 1.36
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 704

Comments:

Најпопуларни