4-Sight FAX Server for Mac

4-Sight FAX Server for Mac 8.01.120

Mac / Quick Start Software / 1178 / Целосни спецификации
Опис

Во денешната брза, сè помобилна и економична економија, на бизнисите им треба сигурен и ефикасен начин за комуникација со своите клиенти и партнери. Една од најважните алатки за комуникација за секој бизнис е испраќањето факс. Сепак, традиционалните факс машини може да бидат скапи за одржување и не се секогаш погодни или преносливи.

Тоа е местото каде што доаѓа 4-Sight FAX сервер за Mac. Овој моќен мрежен софтвер обезбедува бизнис-силна, овозможено решение за факс на Интернет, кое ви ја дава моќта и преносливоста на дигиталните комуникации што ви се потребни за да постигнете профитабилност.

4-Sight FAX е првиот Macintosh сервер за факс за OS X кој обезбедува можности за мрежен факс и пренос на факс. Со овој софтвер, можете да испраќате и примате факсови директно од вашите Macintosh или Windows компјутери без да се потпирате на традиционалните факс машини.

Една од клучните придобивки на 4-Sight FAX е неговата леснотија на користење. Софтверот има интуитивен интерфејс што им олеснува на корисниците да испраќаат факсови од нивните компјутери без посебна обука или техничко знаење. Можете исто така лесно да управувате со вашите факсови со функции како автоматско архивирање, известувања по е-пошта и приспособливи насловни страници.

Друга предност на 4-Sight FAX е неговата флексибилност. Софтверот поддржува широк опсег на формати на датотеки, вклучувајќи PDF, TIFF, JPEG, документи на Microsoft Word (DOC), табели на Excel (XLS), PowerPoint презентации (PPT), HTML датотеки, обични текстуални датотеки (TXT), RTF датотеки, како и многу други.

Софтверот нуди и напредни функции како што се закажано испраќање/примање факсови во одредени времиња/датуми; автоматско рутирање врз основа на информации за примачот; поддршка за повеќе телефонски линии; интеграција со LDAP директориуми; поддршка за виртуелни печатачи; меѓу другото поддршка за скрипти за автоматизација на AppleScript.

Со 4-Sight FAX Server for Mac инсталиран на вашиот мрежен компјутерски систем(и), ќе имате пристап до сите овие моќни функции и повеќе! Ќе можете брзо и лесно да испраќате факсови од каде било во светот користејќи го само вашиот компјутер - нема повеќе да чекате наоколу кај традиционалната машина!

Генерално, ако барате ефикасен начин за комуникација со клиенти или партнери преку факс, тогаш не гледајте подалеку од серверот за факс со 4 погледи!

Целосни спецификации
Издавач Quick Start Software
Страница на издавачи http://www.4sightfax.com
Датум на издавање 2014-08-23
Датум на додавање 2014-08-23
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Мрежни алатки
Верзија 8.01.120
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1178

Comments:

Најпопуларни