Disco Dancer for Mac

Disco Dancer for Mac 1.1.1

Mac / Bananafish Software / 14 / Целосни спецификации
Опис

Disco Dancer за Mac е моќен софтвер за MP3 и аудио што го олеснува скробувањето на музиката што ја слушате на iTunes, Spotify, Rdio и SoundCloud. Со Disco Dancer, можете да се осигурате дека вашата музичка историја е секогаш ажурирана на Last.fm. Овој софтвер прави една работа и ја прави совршено: скробнете ја вашата музика на Last.fm, осигурувајќи се дека никогаш нема да пропуштите песна!

Disco Dancer поддржува скробирање од iTunes, Spotify, Rdio и SoundCloud. Ова значи дека без разлика од каде ја слушате вашата музика, Disco Dancer ве покрива. Можете лесно да ги поврзете сите ваши сметки со Disco Dancer и веднаш да започнете со гребење.

Една од најдобрите карактеристики на Disco Dancer е неговата способност да се активира автоматски кога ќе се стартува вашиот музички плеер (и да исчезне кога ќе го прекинете). Ова значи дека никогаш не треба да се грижите дека ќе заборавите да започнете со чкртање. Штом вашиот музички плеер ќе почне да репродуцира песна, Disco Dancer ќе биде таму подготвен да ја скрши.

Друга одлична карактеристика на Disco Dancer е неговата способност да ја запомни вашата музичка историја дури и кога вашиот уред е офлајн. Ова значи дека ако слушате музика во движење и ја изгубите интернет-врската, Disco Dancer сè уште ќе запомни кои песни се пуштени и автоматски ќе ги скрши откако ќе се вратите онлајн.

Покрај неговите моќни способности за скробирање, Disco Dancer исто така им овозможува на корисниците лесно да сакаат песна на Last.fm со кликнување на ставката од менито додека се репродуцира песна. Ова им олеснува на корисниците кои сакаат нивните омилени песни да се зачуваат во нивната библиотека или препорачани плејлисти.

Конечно, за оние кои се загрижени за естетиката, како и за функционалноста - не плашете се! Диско танчерка е дизајнирана имајќи ги предвид ретинските дисплеи, така што изгледа одлично на кој било Mac со ретински дисплеј.

Генерално, ако барате лесен начин да ги следите сите песни во вашата библиотека на повеќе платформи, тогаш не гледајте подалеку од танчерка во диско! Едноставниот, но ефективен дизајн гарантира дека секоја песна се вбројува во создавањето точна слика за тоа каков вид на слушател или кориснички профил најдобро одговара на вкусовите/преференците на секој поединец - што го прави овој софтвер совршен за секој кој сака поголема контрола врз неговото музичко искуство!

Целосни спецификации
Издавач Bananafish Software
Страница на издавачи http://bananafishsoftware.com
Датум на издавање 2014-08-30
Датум на додавање 2014-08-30
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.1.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена $2.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 14

Comments:

Најпопуларни