eScan Anti Virus Security for Mac

eScan Anti Virus Security for Mac 5.5

Mac / eScan (MicroWorld Technologies) / 8759 / Целосни спецификации
Опис

eScan Анти-вирусна безбедност за Mac: сеопфатна заштита за вашата машина Apple Macintosh

Како корисник на Mac, можеби мислите дека вашиот компјутер е имун на вируси и други безбедносни закани. Сепак, вистината е дека сајбер-криминалците сè повеќе ги таргетираат Mac машините со малициозен софтвер, шпионски софтвер, adware, rootkits, botnets, keyloggers и друг злонамерен софтвер. Затоа е од суштинско значење да имате сигурно безбедносно решение како eScan Anti-Virus Security за Mac.

eScan Anti-Virus Security за Mac е дизајнирана исклучиво за машините на Apple Macintosh кои работат на најновата верзија на macOS. Обезбедува заштита во реално време од сите видови безбедносни закани, додека користењето на ресурсите е минимално. Со својот лесен за користење графички кориснички интерфејс и едноставниот процес на инсталација, eScan Anti-Virus Security for Mac одговара на сите потреби што би ги барал корисникот на Mac.

Заштита во реално време од вируси и други малициозен софтвер

eScan Anti-Virus Security for Mac обезбедува ефикасна заштита во реално време од вируси и друг малициозен софтвер со скенирање на датотеките додека се пристапува до нив или се создаваат на вашиот компјутер. Ова осигурува дека секој злонамерен софтвер е откриен пред да може да му наштети на вашиот систем.

Скенирање на барање

Покрај заштитата во реално време, eScan Anti-Virus Security за Mac нуди и опции за скенирање на барање. Можете да изберете рачно да скенирате одредени датотеки или папки кога сакате или да закажувате редовни скенирања во одредени интервали.

Моќно хеуристичко скенирање

eScan Anti-Virus Security for Mac користи моќна хеуристичка технологија за скенирање за проактивно да открие нови и непознати закани. Ова значи дека дури и ако вирусот сè уште не е идентификуван со традиционални методи за откривање базирани на потпис, eScan сè уште ќе може да го открие врз основа на неговите шеми на однесување.

Контрола на USB/FireWire во реално време

Една од уникатните карактеристики на eScan Anti-Virus Security за Mac е неговата способност да ги контролира USB/FireWire уредите во реално време. Ова значи дека секој надворешен уред за складирање, како што се USB-дискови или надворешни хард дискови, ќе се скенира автоматски кога ќе се поврзе со вашиот компјутер.

Ефективна безбедност на крајната точка

Безбедноста на крајната точка се однесува на заштита на поединечни уреди како што се лаптопи или десктоп компјутери од сајбер напади, наместо да се обезбеди цела мрежна инфраструктура. Со овозможена безбедносна карактеристика на крајната точка на eScan Anti-Virus Security за Mac, можете да бидете сигурни знаејќи дека вашиот уред е заштитен од сите видови сајбер закани.

Автоматски и рачни ажурирања за вируси

Да се ​​обезбеди максимална заштита од нови вируси и видови на малициозен софтвер што се објавуваат секој ден; Автоматските ажурирања се обезбедуваат редовно од нашиот тим на експерти кои работат деноноќно на идентификување на нови дефиниции за вируси и нивно ажурирање во нашата база на податоци за корисниците секогаш да бидат заштитени! Покрај тоа; Достапни се и рачни ажурирања што им овозможуваат на корисниците кои претпочитаат поголема контрола врз процесот на ажурирање на нивниот систем, исто така опција!

24X7 Бесплатна онлајн техничка поддршка

На eScan веруваме во обезбедување на нашите клиенти врвни услуги за поддршка деноноќно преку е-пошта/разговор во живо/форуми за да никогаш не се чувствуваат сами кога се соочуваат со технички проблеми поврзани со нивниот производ! Нашиот тим се состои од експерти кои имаат долгогодишно искуство во справување со различни технички прашања поврзани со антивирусни производи и затоа секогаш обезбедуваат брзи решенија!

Заклучок:

Во заклучок; ако гледате да ја заштитите вашата Apple машина од разни онлајн закани, тогаш не гледајте подалеку од „e-SCAN ANTI VIRUS SECURITY FOR MAC“ кој обезбедува сеопфатна заштита од сите видови онлајн напади, вклучувајќи, но не и ограничено - Вируси/Шпионски програми/ Adwares/Trojans/Ransomwares итн., додека ја одржуваат употребата на ресурси на ниско ниво и обезбедуваат интерфејс лесен за користење што го прави идеален избор меѓу корисниците на Mac ширум светот!

Целосни спецификации
Издавач eScan (MicroWorld Technologies)
Страница на издавачи http://www.escanav.com
Датум на издавање 2014-09-02
Датум на додавање 2014-09-02
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 5.5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 8759

Comments:

Најпопуларни