Backup Extractor for iPhone/iPad/iPod Touch for Mac

Backup Extractor for iPhone/iPad/iPod Touch for Mac 1.2.0

Mac / Hiratte Software Solution / 6149 / Целосни спецификации
Опис

Извлекувач на резервни копии за iPhone/iPad/iPod Touch за Mac е моќна софтверска алатка дизајнирана да ги враќа изгубените податоци од резервните копии на iTunes. Овој софтвер е специјално дизајниран за извлекување податоци од резервни копии на уредите на Apple како што се iPhone, iPad и iPod Touches. Со екстракција на резервни копии за iPhone/iPad/iPod Touch, можете лесно да ги вратите изгубените обележувачи на Safari, записите во календарот, историјата на повици, контактите, белешките, снимките, SMS и MMS и пораките на iMessage (со прилози), фотографии и видеа.

iTunes прави резервна копија на сите податоци на вашиот уред Apple во нечитливи бази на податоци и датотеки. Ова го отежнува пристапот или враќањето на изгубените податоци во случај на случајно бришење или дефект на уредот. Извлекувачот на резервни копии за iPhone/iPad/iPod Touch го решава овој проблем со вчитување и парсирање на резервните копии на iTunes пред да ги извлече во читлив или увезен формат.

Софтверот поддржува различни излезни формати, вклучувајќи формати CSV, HTML, iCalendar или VCard кои лесно може да се увезат во Google Chrome, Firefox Internet Explorer Excel Outlook или Webmail. Ова значи дека можете да пристапите до вашите обновени податоци на која било платформа без никакви проблеми со компатибилноста.

Извлекувачот на резервни копии за iPhone/iPad/iPod Touch е лесен за користење со едноставен кориснички интерфејс кој ве води низ процесот на обновување чекор-по-чекор. Софтверот автоматски ги открива сите достапни резервни копии на iTunes на вашиот компјутер и ви овозможува да ја изберете онаа што ги содржи изгубените податоци.

Откако ќе го изберете Извлекувачот на резервни копии за iPhone/iPad/iPod Touch ја скенира датотеката за резервна копија и ги прикажува сите ставки што може да се повратат на организиран начин што ќе ви овозможи да ги прегледате пред да ги извадите. Потоа можете да изберете кои ставки сакате да ги извлечете врз основа на нивната важност.

Софтверот нуди и напредни опции за филтрирање што им овозможува на корисниците да пребаруваат одредени клучни зборови во контактите за белешки за пораки итн., што го олеснува брзото лоцирање на конкретни информации.

Извлекувачот на резервни копии за iPhone/iPad/iPod Touch е компатибилен со сите верзии на уреди со iOS, вклучувајќи iOS 14.x.x како и macOS Big Sur 11.x.x што го прави сигурно решение без оглед на тоа која верзија на оперативниот систем на Apple ја користите.

Како заклучок, Извлекувачот на резервни копии за iPhone/iPad/iPod touch е суштинска алатка доколку сакате мир на умот, знаејќи дека вашите важни податоци се безбедни дури и ако нешто тргне наопаку со вашиот уред. Лесниот за користење интерфејс во комбинација со неговите моќни карактеристики го прави неопходна алатка во арсеналот на секој корисник на Mac, особено оние кои секојдневно многу се потпираат на своите уреди на Apple, без разлика дали се на работа или дома!

Целосни спецификации
Издавач Hiratte Software Solution
Страница на издавачи http://www.hiratte.com/
Датум на издавање 2014-09-18
Датум на додавање 2014-09-18
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 1.2.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања iPhone/iPad/iPod Touch Backup by iTunes 10.5.3 or above. iOS 5.0 or above (supports iOS 8.0). iPhone 3GS/iPhone 4/iPhone 4S/iPhone 5/iPhone 5S/iPhone 6/iPhone 6 Plus/iPad 2/iPad 3/iPad 4/iPad Air/iPad Mini/iPad Mini Retina.
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6149

Comments:

Најпопуларни