Merge to 32-bit HDR Plug-in for Lightroom for Mac

Merge to 32-bit HDR Plug-in for Lightroom for Mac 1.2

Mac / MultimediaPhoto / 384 / Целосни спецификации
Опис

Спојување со 32-битен HDR приклучок за Lightroom за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да ги споите фотографиите во загради во 32-битна HDR-датотека за прикажување во Lightroom. Овој приклучок е дизајниран специјално за корисници на Mac кои сакаат лесно да создаваат неверојатни слики со висок динамички опсег (HDR).

Со приклучокот Merge to 32-bit HDR, можете лесно да споите повеќе фотографии со загради во една единствена 32-битна HDR-датотека. Софтверот вклучува автоматско порамнување на сликата и отстранување на духови, што гарантира дека вашата конечна слика е ослободена од какви било несакани артефакти или изобличувања.

Една од клучните карактеристики на овој приклучок е неговата способност да ракува со големи датотеки без да се загрозува квалитетот. Без разлика дали работите со RAW-датотеки или JPEG, приклучокот Merge to 32-битен HDR може лесно да се справи со сите нив. Софтверот исто така поддржува сериска обработка, што значи дека можете да споите повеќе групи на фотографии во загради одеднаш.

Друга одлична карактеристика на овој приклучок е неговиот интуитивен кориснички интерфејс. Дури и ако сте нови во HDR фотографијата, ќе ви биде лесно да го користите и да се движите низ различните поставки и опции достапни во софтверот. Можете да ги прилагодите нивоата на експозиција, контрастот, заситеноста и другите параметри користејќи едноставни лизгачи и контроли.

Приклучокот за спојување со 32-битен HDR, исто така, доаѓа со низа претходно поставувања што ви овозможуваат брзо да примените различни стилови и ефекти на вашите слики. Без разлика дали сакате слика со природен изглед или нешто подраматично и стилизирано, има претходно поставено што ќе одговара на вашите потреби.

Покрај тоа, приклучокот нуди поддршка за популарни модели на камери од Canon, Nikon, Sony и други производители. Ова значи дека без разлика каква марка или модел на камера користите, приклучокот Merge to 32-битен HDR ќе работи беспрекорно со него.

Севкупно, спојување со 32-битен HDR приклучок за Lightroom за Mac е суштинска алатка за секој што сака брзо и лесно да создаде неверојатни слики со висок динамички опсег. Со своите моќни карактеристики и интуитивен кориснички интерфејс, овој приклучок го олеснува дури и за почетниците во областа на фотографијата!

Целосни спецификации
Издавач MultimediaPhoto
Страница на издавачи http://www.hdrsoft.com
Датум на издавање 2014-09-27
Датум на додавање 2014-09-27
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 1.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Adobe Lightroom 4.1 or higher
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 384

Comments:

Најпопуларни