Apple HP Printer Drivers for Mac

Apple HP Printer Drivers for Mac 3.0

Опис

Ако сте корисник на Mac и поседувате печатач на HP, тогаш знаете колку е важно да ги инсталирате вистинските драјвери на вашиот компјутер. Без нив, вашиот печатач нема да работи правилно и ќе останете со фрустрирачко искуство. Тука влегуваат двигателите за печатачи на Apple HP за Mac.

Ова преземање софтвер го вклучува најновиот софтвер за печатење и скенирање на HP за OS X Mavericks, OS X Mountain Lion, OS X Lion и Mac OS X v10.6 Snow Leopard. Дизајниран е да ви го олесни инсталирањето на потребните драјвери на вашиот компјутер за да може вашиот HP печатач да функционира најдобро.

Една од одличните работи за овој софтвер е тоа што е специјално оптимизиран за употреба со компјутерите на Apple. Тоа значи дека ги користи сите карактеристики и можности на вашиот Mac за да обезбеди беспрекорно печатење.

Без разлика дали користите постара верзија на Mac OS X или некое од поновите изданија како Mavericks или Mountain Lion, овој софтвер ве опфати. Компатибилен е со сите главни верзии на оперативниот систем на Apple, така што без разлика каков вид на компјутерско поставување имате дома или во канцеларија, овој пакет на драјвери ќе работи за вас.

Покрај обезбедувањето поддршка за функциите за печатење и скенирање на вашиот печатач HP, овој софтвер вклучува и други корисни функции како автоматско ажурирање и алатки за решавање проблеми. Ова значи дека ако има какви било проблеми со вашиот печатач или со неговите двигатели надолу, ќе можете брзо да ги дијагностицирате и поправате без да мора да поминувате часови барајќи решенија на Интернет.

Севкупно, ако барате доверлив сет на драјвери што ќе ви помогнат да обезбедите непречено функционирање помеѓу вашиот Apple компјутер и печатачот HP, тогаш не гледајте подалеку од драјверите за печатачи на Apple HP за Mac. Со својот широк опсег на опции за компатибилност и моќниот сет на функции, сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби кога станува збор за печатење од вашиот омилен уред!

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2014-10-01
Датум на додавање 2014-10-01
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за печатачи
Верзија 3.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.6 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 13
Вкупно преземања 53641

Comments:

Најпопуларни