rlvm for Mac

rlvm for Mac 0.14

Mac / Elliot Glaysher / 624 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте љубител на игри со визуелни романи, знаете колку може да биде фрустрирачко кога вашата омилена игра е достапна само на Windows. За среќа, rlvm за Mac обезбедува решение за овој проблем со тоа што ви дозволува да играте популарни визуелни нови игри на други оперативни системи.

rlvm е замена за датотеката RealLive.exe што се користи во неколку популарни игри со визуелни романи. Тестиран е со Kanon, AIR, CLANNAD и Planetarian (и наводно работи и со неколку игри кои не се КЛУЧНИ). Покрај играњето на овие игри на Mac OS X, rlvm може да го репродуцира и преводот на NDT од Kanon и лепенката за превод CLANNAD на Baka-Tsuki.

Една од одличните работи за rlvm е тоа што е лесен за користење. Едноставно преземете го софтверот од нашата веб-локација и инсталирајте го на вашиот Mac. Откако ќе се инсталира, ќе можете да ги извршувате вашите омилени визуелни романи без никакви проблеми.

Друга придобивка од користењето на rlvm е тоа што ви овозможува да го прилагодите вашето искуство со игри. На пример, ако претпочитате репродукција во режим на цел екран или сакате да ги приспособите поставките за јачина на звук за музика и звучни ефекти, rlvm го олеснува тоа.

Покрај леснотијата на користење и опциите за прилагодување, rlvm нуди и одлични перформанси. Софтверот е оптимизиран за Mac OS X и работи непречено дури и на постари машини.

Генерално, ако сте љубител на визуелни нови игри, но немате пристап до Windows или претпочитате да користите различен оперативен систем како Mac OS X наместо тоа - тогаш rlvm дефинитивно вреди да се провери! Со неговата способност за репродукција на популарни наслови како Kanon и CLANNAD (како и многу други), заедно со неговата лесна употреба и опции за прилагодување - нема причина да не го пробате овој софтвер денес!

Целосни спецификации
Издавач Elliot Glaysher
Страница на издавачи http://www.umich.edu/~glaysher/
Датум на издавање 2014-10-04
Датум на додавање 2014-10-04
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 0.14
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.6 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 624

Comments:

Најпопуларни