PDF Merger Free for Mac

PDF Merger Free for Mac 5.2.2

Опис

PDF Merger Free за Mac е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да споите повеќе PDF-датотеки во еден документ. Овој софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac кои треба брзо и ефикасно да комбинираат неколку PDF-датотеки во една датотека.

Со PDF Merger Free, можете лесно да ги влечете и пуштате вашите PDF-датотеки во интерфејсот на апликацијата, да ги изберете страниците што сакате да ги вклучите во вашиот финален документ, а потоа да ги споите со само неколку кликања. Софтверот поддржува PDF-датотеки заштитени со лозинка, но мора да ја знаете лозинката за да ги споите.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да ги сортира споените документи по азбучен ред. Оваа функција ви олеснува да ги организирате вашите документи на начин што има смисла за вашите потреби. Дополнително, ако претпочитате различен редослед од азбучен, едноставно повлечете и испуштете ги датотеките по кој било редослед што одговара на вашите потреби.

PDF Merger Free нуди и поддршка за влечење и спуштање акции. Ова значи дека можете едноставно да влечете која било датотека или папка од Finder директно на интерфејсот на апликацијата без да морате да се движите низ менијата или прозорците.

Корисничкиот интерфејс на овој софтвер е едноставен, но интуитивен. Не ви треба никакво техничко знаење или искуство со слични апликации за ефективно да го користите. Главниот прозорец ги прикажува сите потребни опции јасно, така што дури и почетниците можат да го користат без тешкотии.

Севкупно, PDF Merger Free е одличен избор ако барате лесна за употреба алатка која ви овозможува да комбинирате повеќе PDF датотеки во еден документ брзо и ефикасно на Mac OS X платформата. Без разлика дали се работи за спојување на фактури или извештаи од различни оддели на работа или комбинирање на лични документи како што се банкарски изводи или сметки дома - оваа алатка ќе го олесни управувањето со сите тие посебни датотеки!

Целосни спецификации
Издавач Qing Qing Yu
Страница на издавачи http://www.ababesoft.com
Датум на издавање 2014-10-12
Датум на додавање 2014-10-12
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 5.2.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 755

Comments:

Најпопуларни