AnyMP4 iPad to Mac Transfer Ultimate for Mac

AnyMP4 iPad to Mac Transfer Ultimate for Mac 7.0.10

Опис

AnyMP4 iPad to Mac Transfer Ultimate за Mac е моќен и лесен за користење софтвер кој им овозможува на корисниците да префрлаат датотеки од нивниот iPad, iPod или iPhone на нивниот Mac или iTunes. Овој софтвер е совршен за оние кои сакаат да направат резервна копија на нивните важни податоци како што се музика, филмови, ТВ емисии, подкасти, iTunes U, мелодии, книги, слики и многу повеќе. Исто така, им овозможува на корисниците да префрлаат и да прават резервна копија на iPhone SMS и контакти од уреди на локалниот диск на нивниот Mac во случај на губење или оштетување на податоците.

Со AnyMP4 iPad to Mac Transfer Ultimate за Mac инсталиран на вашиот компјутер, можете лесно да го поврзете вашиот iDevice со вашиот компјутер преку USB-кабел. Откако ќе се поврзете, специфичните информации за вашите iDevices, вклучувајќи слика, тип, сериски број и формат на бројот на верзијата на капацитетот, ќе бидат јасно прикажани на главниот интерфејс. Корисничкиот интерфејс му олеснува на секој да го користи овој софтвер без никакво техничко знаење.

Една од најдобрите карактеристики на AnyMP4 iPad to Mac Transfer Ultimate за Mac е неговата способност да ја открие листата што сакате да ја префрлите многу лесно со функцијата Filter File и Search. Ова значи дека можете брзо да го пронајдете она што го барате без да мора рачно да пребарувате низ сите ваши датотеки.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е тоа што им овозможува на корисниците да ги прегледуваат видеата по сооднос од 4:3 или 16:9, како и аудио и фотографии пред да ги префрлат. Ова осигурува дека го пренесувате токму она што го сакате без никакви грешки.

AnyMP4 iPad To Mac Transfer Ultimate, исто така, има опција наречена Create Sub folder со која ги категоризира пренесените датотеки во соодветни папки според жанрот на албумот за изведувач итн., што го прави полесно од кога било досега да ги организирате сите ваши медиумски датотеки на едно место.

Овој софтвер ги поддржува сите верзии на iPad/iPods/iPhone, дури и најновите како iPhone 6/ Plus 6, така што без разлика кој уред го имате, оваа програма ќе работи совршено со неа.

Како заклучок, AnyMP4 iPad To Mac Transfer Ultimate е професионална ефикасна алатка дизајнирана специјално за оние на кои им е потребен лесен начин за пренос на податоци помеѓу Apple уреди (iPad/iPod/iPhone) компјутери (Mac) iTunes библиотека резервни копии на контакти од SMS пораки итн. стандарди за квалитет низ секој чекор на патот!

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2014-10-14
Датум на додавање 2014-10-14
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 7.0.10
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 70

Comments:

Најпопуларни