Love Chronicles: Salvation CE for Mac

Love Chronicles: Salvation CE for Mac 1.0

Опис

Дали сте подготвени да се впуштите во возбудлива авантура и да ја спасите вашата татковина од канџите на злото? Не гледајте подалеку од Love Chronicles: Salvation CE, најновиот додаток на нашиот широк избор на игри. Оваа волшебна игра е дизајнирана за корисници на Mac кои сакаат добар предизвик и извонредна приказна.

Во Love Chronicles: Salvation CE, ќе се соочите со застрашувачката задача да ја запрете Алура, злобна вештерка која се вратила и е помоќна од било кога. Таа е решена да направи хаос во вашата татковина, но вие имате шанса да ја поништите нејзината судбина. Прашањето е - дали може да се откупи?

Зад злото на Алура се крие мрачен господар по име Зандер. Тој е одговорен за предизвикување на целиот овој хаос во вашиот свет, а на вас е да го спречите пред да биде предоцна. Ќе ви требаат сите ваши мудрости за вас додека се движите низ предизвикувачки загатки и пречки за да го победите Зандер.

Но, тоа не е сè - има многу изненадувања за играчите кои ќе изберат Love Chronicles: Salvation CE. Играјте го режимот на бонус игра за да откриете уште повеќе тајни за овој фасцинантен свет. И ако тоа не беше доволно, преземете саундтракови, позадини, скринсејвери и концепт уметност од самата игра.

Со својата неверојатна графика и привлечна приказна, Love Chronicles: Salvation CE сигурно ќе ги држи играчите приврзани со часови. Без разлика дали сте искусен гејмер или само барате нешто ново и возбудливо да го испробате на вашиот Mac уред, оваа игра има по нешто за секого.

Па што чекаш? Преземете ги Love Chronicles: Salvation CE денес и придружете се во борбата против злото!

Целосни спецификации
Издавач Macgamestore
Страница на издавачи http://www.macgamestore.com
Датум на издавање 2014-10-14
Датум на додавање 2014-10-14
Категорија Игри
Под категорија Игри со судоку, крстозбор и мозаик
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments:

Најпопуларни