Pavtube Free DVDAid for Mac

Pavtube Free DVDAid for Mac 1.1.0.5359

Mac / Pavtube Studio / 851 / Целосни спецификации
Опис

Pavtube Free DVDAid за Mac е моќен и лесен за користење видео софтвер кој ви овозможува да рипувате DVD филмови во различни видео формати, вклучувајќи AVI, MKV, WMV, MP4, MOV и многу повеќе. Со оваа бесплатна алатка, можете лесно да ги гледате вашите омилени DVD филмови на мобилни телефони, таблети или конзоли за игри.

Софтверот доаѓа со нов дизајн на интерфејс и лесни за користење операции кои го прават пријатно искуството со конверзија на ДВД на Mac. Можете да конвертирате ДВД-диск, папка или ISO/IFO-датотеки во различни видео/аудио формати со само неколку кликања. Дополнително, можете да земате преводи/аудио записи по желба и да ги изберете претпочитаните аудио записи и преводи за зачувување во излезниот DVD-филм за подобро уживање.

Една од најимпресивните карактеристики на Pavtube Free DVDAid за Mac е неговата способност лесно да создава уникатни излезни видеа. Вградениот уредувач на видео ви овозможува да ротирате видеа, да применувате специјални визуелни ефекти, да ги менувате параметрите на видеото како што се скратување/сечење/додавање преводи/водени жигови итн., прегледување и конвертирање на ДВД филмови според вашите потреби.

Покрај тоа, Pavtube Mac Free DVDAid работи одлично на прилагодување на параметрите за видео и аудио, вклучително: видео кодек/аудио кодек/големина на видео/бит стапка/сооднос/стапка на слики/канал итн., што им помага на корисниците да го постигнат најдоброто искуство за репродукција на филмови.

Овој софтвер е компатибилен со Mac OS X 10.9 или понови верзии. Работи добро на кој било компјутер базиран на Mac, вклучувајќи ја и најновата верзија на macOS. Вградениот ДВД-плеер вклучен во оваа алатка ви овозможува да ги прегледате непроменетите ДВД-а пред конверзија за да можете да добивате снимки од вашите омилени филмски сцени.

Како заклучок, Pavtube Free DVDAid за Mac е одличен избор ако сакате лесна за употреба, но моќна алатка за рипување на ДВД-а во различни формати без губење на квалитетот. Неговите опции погодни за корисникот го прават совршен дури и за почетници кои се нови во користењето Ваквите алатки. Практичните функции за уредување им овозможуваат на корисниците да ги приспособат нивните поставки за излез според нивните преференции.

Целосни спецификации
Издавач Pavtube Studio
Страница на издавачи http://www.multipelife.com/
Датум на издавање 2014-10-17
Датум на додавање 2014-10-17
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 1.1.0.5359
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања 512 MB physical RAM (memory) or more
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 851

Comments:

Најпопуларни