Grabilla Screenshot for Mac

Grabilla Screenshot for Mac 1.23

Опис

Grabilla Screenshot за Mac е моќен софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува лесно да правите слики од екранот на вашиот Mac. Со неговата способност за инстант снимање и споделување слики од екранот, можете брзо да снимате кој било дел од вашиот екран и да го споделите со другите за неколку секунди.

Без разлика дали треба да снимате слика или видео, Grabilla Screenshot за Mac ве покрива. Нуди широк спектар на функции што го олеснуваат правењето слики од екранот и споделувањето со други. Можете дури и да креирате анимирани GIF со помош на овој софтвер.

Една од најдобрите работи за Grabilla Screenshot за Mac е неговата едноставност. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и лесен за користење, што го прави совршен и за почетници и за напредни корисници. Не ви е потребно никакво техничко знаење или искуство за да го користите овој софтвер.

За да започнете, едноставно преземете го софтверот од нашата веб-локација и инсталирајте го на вашиот Mac. Откако ќе се инсталира, можете веднаш да почнете да правите слики од екранот. За да направите слика од екранот, едноставно притиснете го копче за готвење (стандардно: Command + Shift + 5) или кликнете на иконата Grabilla во лентата со мени.

Откако ќе направите слика од екранот, таа автоматски ќе биде поставена на нашите сервери и ќе добиете врска што можете да ја споделите со другите преку е-пошта или платформи за социјални медиуми како Facebook или Twitter. Можете исто така да пристапите до сите ваши креирани снимки во делот Мои грабили на нашата страница.

Друга одлична карактеристика на Grabilla Screenshot за Mac е неговата способност да снима анимирани GIF-а. Ова го прави совршен за креирање упатства или демонстрација како нешто функционира во реално време.

Генерално, ако барате лесен-за-користлив софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува брзо и лесно да снимате слики од екранот на вашиот Mac, а истовремено нуди и можности за инстант споделување, тогаш не гледајте подалеку од Grabilla Screenshot за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Grabilla
Страница на издавачи http://grabilla.com/
Датум на издавање 2014-10-22
Датум на додавање 2014-10-22
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Споделување и објавување на фотографии
Верзија 1.23
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 221

Comments:

Најпопуларни