Macgo Mac iPhone Data Recovery for Mac

Macgo Mac iPhone Data Recovery for Mac 1.3.2

Опис

Macgo Mac iPhone Data Recovery за Mac е моќен и мултифункционален софтвер за обновување податоци што може да ви помогне да ги вратите изгубените или избришаните податоци од вашиот iPhone на Mac OS. Без разлика дали вашите податоци се изгубени поради падови на системот, надградби, џеилбрејкови или дури и физичко оштетување на вашиот уред, овој софтвер може да ви помогне да ги вратите брзо и лесно.

Една од истакнатите карактеристики на Macgo Mac iPhone Data Recovery е неговата компатибилност со сите модели на iPhone. Ова значи дека без разлика дали го имате најновиот iPhone 5 или постар модел како 3GS, овој софтвер може да ви помогне да ги вратите изгубените податоци. Дополнително, ги поддржува сите верзии на Mac OS од 10.6 до 10.8.

Користењето на овој софтвер е неверојатно лесно благодарение на неговиот јасен интерфејс и практична работа. Откако ќе ја стартувате програмата, таа автоматски ќе скенира резервна копија на iTunes од претпочитаниот iPhone и ќе обезбеди преглед на саканите податоци по азбучен или хронолошки редослед. Ова ви олеснува да го пронајдете токму она што го барате без да морате да пребарувате низ безброј датотеки.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата ултрабрза брзина на обновување на податоците што обезбедува непречено искуство за корисниците. Нема да морате да чекате долго пред да ги вратите изгубените датотеки.

Безбедноста е исто така главен приоритет кај Macgo Mac iPhone Data Recovery бидејќи гарантира дека сите обновени датотеки се безбедни и безбедни без никакви безбедносни проблеми.

За да го користите овој софтвер, едноставно следете три едноставни чекори - скенирајте, изберете и повратете - правејќи го достапен дури и за оние кои не се запознаени со технологијата.

Во верзијата 1.3.2., имаше некои надградби, вклучително и промени во дизајнот на иконите, како и повисока стабилност отколку пред да се обезбеди уште подобро корисничко искуство.

Генерално, ако барате сигурен и ефикасен софтвер кој може да ви помогне да ги вратите изгубените или избришаните податоци од вашиот iPhone на Mac платформа, тогаш не гледајте подалеку од Macgo Mac iPhone Data Recovery!

Целосни спецификации
Издавач Macgo
Страница на издавачи http://www.macblurayplayer.com
Датум на издавање 2014-10-29
Датум на додавање 2014-10-29
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 1.3.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања Mac OS X 10.10 Yosemite / 10.9Mavericks / 10.8; iOS8/7.1.2/6/ 5
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2263

Comments:

Најпопуларни