AnkiApp Flashcards for Mac

AnkiApp Flashcards for Mac 1.6.1

Опис

AnkiApp Flashcards for Mac: The Ultimate Study Tool

Дали сте уморни од традиционалните методи на учење кои одземаат време и неефикасни? Дали сакате да учите со свое темпо, кога и каде имате време? Не гледајте подалеку од AnkiApp Flashcards за Mac, врвната алатка за учење за студенти од сите возрасти.

AnkiApp е едноставна, но ефикасна апликација за флеш-картички која автоматски им дава приоритет на вашите картички врз основа на тоа колку добро ги познавате. Ова значи дека трошите најмногу време на картички кои најмалку добро ги познавате, максимизирајќи ја ефикасноста на учењето. Со студиски сесии со големина на залак, можете да напредувате за помалку од една минута, со што ќе ви биде лесно да го вклопите учењето дури и во најпрометниот распоред.

Но, AnkiApp не ви помага само да научите - туку помага и да го следите вашиот напредок. Со оценките за проценти и букви врз основа на вашите перформанси, можете да гледате како се подобрувате со текот на времето. И со автоматска облак синхронизација на напредокот во студијата што никогаш не резултира со конфликт, учењето никогаш не било полесно или поудобно.

Една од најдобрите работи за AnkiApp е нејзината разноврсност. Работи офлајн - совршен за учење во метро или авион - и автоматски се синхронизира кога се враќате онлајн. Плус, има бесплатен веб-клиент за прегледување и уредување картички на други компјутери, како и мобилни клиенти за учење во движење.

Но, она што навистина го издвојува AnkiApp е неговиот пристап до милиони флеш-картички хостирани од Cram.com и Quizlet. Можете исто така да ги мигрирате вашите Anki десктоп палуби од Anki Web или да креирате нови од нула користејќи слики и аудио датотеки.

И ако учењето јазик е она што најмногу ве интересира, тогаш и AnkiApp има сè покриено! Можете да го користите за учење вокабулар на кој било јазик со проучување на флеш-картички напред-на-назад или назад-напред - што најмногу одговара на вашиот стил на учење!

Со толку многу функции спакувани во една апликација, не е ни чудо зошто толку многу студенти избираат AnkiApp како нивна алатка за учење! Па зошто да чекаме? Посетете ја https://www.ankiapp.com денес за да дознаете повеќе за овој неверојатен софтвер или испратете ни е-пошта на [email protected] со какви било прашања!

Целосни спецификации
Издавач Admium Corp.
Страница на издавачи https://www.ankiapp.com
Датум на издавање 2014-10-30
Датум на додавање 2014-10-30
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Студентски алатки
Верзија 1.6.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена $14.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 139

Comments:

Најпопуларни