Grids for Mac

Grids for Mac 1.0.4

Mac / ThinkTime Creations / 136 / Целосни спецификации
Опис

Grids for Mac е моќен и интуитивен софтвер за прелистување на Instagram кој нуди чист, приспособлив интерфејс. Работи беспрекорно на цел екран, како и на прозорец со големина на графичка контрола, што го олеснува прелистувањето на вашите омилени фотографии и видеа на Instagram на вашиот Mac. Со совршен распоред и прикажување со пиксели, Grids for Mac поддржува Retina дисплеј, осигурувајќи дека вашите фотографии на Instagram никогаш не изгледале толку прекрасно.

Една од истакнатите карактеристики на Grids за Mac е неговата способност да ја прилагоди големината на сликата, како и растојанието и бојата на позадината за да одговараат на вашите преференции. Ова значи дека можете да го прилагодите изгледот и чувството на апликацијата за да одговара на вашиот личен стил.

Но, она што навистина го издвојува Grids за Mac од другите софтвери за прелистување на Instagram е неговата брзина. Го нуди најбрзото искуство за прелистување на Инстаграм што ќе го имате! Можете лесно да лајкувате, коментирате, следите, пребарувате луѓе и ознаки.

Друга одлична карактеристика на Grids за Mac е неговата функција за обележувачи која ви овозможува да обележувате луѓе (без да мора да ги следите), локации, ознаки и поединечни фотографии или видеа (без да мора да им се допаѓаат). Ова го олеснува следењето на сите ваши омилени содржини на Инстаграм.

Со функцијата за известување Grids for Mac, никогаш повеќе нема да ги пропуштите новите ажурирања на доводот! Ќе добивате известувања кога новата содржина ќе стане достапна за да можете да бидете во тек со сите најнови објави од вашите омилени сметки.

Покрај овие функции, Grids за Mac ви овозможува и прегледување на најновите следбеници/вести исто како на вашиот телефон. И најдобро од се? Подготвен е OS X Yosemite!

Генерално, ако барате интуитивен и моќен начин за прелистување на Instagram на вашиот Mac, тогаш не гледајте подалеку од Grids for Mac. Со својот чист дизајн на интерфејс, заедно со можностите за изведба на молња, го прават една од најдобрите опции достапни на денешниот пазар!

Целосни спецификации
Издавач ThinkTime Creations
Страница на издавачи http://thinktimecreations.com
Датум на издавање 2014-11-01
Датум на додавање 2014-11-01
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Софтвер за социјално вмрежување
Верзија 1.0.4
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена $1.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 136

Comments:

Најпопуларни