Norton Security with Backup 2015 for Mac

Norton Security with Backup 2015 for Mac 6.1

Mac / NortonLifeLock / 29254 / Целосни спецификации
Опис

Norton Security with Backup 2015 за Mac е сеопфатен безбедносен софтвер кој обезбедува суштинска заштита од вируси, хакери и закани за приватноста. Со своите напредни функции и моќни алатки, овој софтвер гарантира дека вашиот Mac е безбеден и безбеден од сите видови онлајн закани.

Една од клучните карактеристики на Norton Security with Backup 2015 for Mac е неговата способност автоматски да ги отстранува вирусите. Ова значи дека не треба да се грижите за рачно скенирање на вашиот систем за вируси или малициозен софтвер - софтверот се грижи за тоа наместо вас. Исто така, редовно се ажурира за да се осигура дека ќе остане ажуриран со најновите дефиниции за вируси.

Друга важна карактеристика на Norton Security со резервна копија 2015 за Mac е неговиот личен заштитен ѕид. Оваа алатка го крие вашиот Mac од хакери и ви помага да ги пронајдете и елиминирате пропустите во вашиот систем. Исто така, го следи целиот дојдовен и појдовен сообраќај на вашата мрежа, за да можете да бидете сигурни дека нема неовластен пристап.

Norton Privacy Control е уште една корисна карактеристика вклучена во овој софтверски пакет. Тоа спречува доверливи информации да се испраќаат преку Интернет без ваше знаење, вклучително и преку програми за инстант пораки како Skype или iMessage. Ова значи дека можете да комуницирате онлајн без да се грижите дали некој ќе ги пресретне вашите пораки или ќе украде чувствителни информации.

За родителите кои сакаат да ги заштитат своите деца додека се онлајн, Norton Parental Control нуди ефективно решение. Оваа алатка го блокира пристапот до несоодветни веб-локации и содржина, осигурувајќи дека децата се безбедни додека прелистуваат на интернет.

Покрај овие безбедносни карактеристики, Norton Security со резервна копија 2015 за Mac вклучува и алатка за резервна копија која автоматски прави резервна копија на фотографии, филмови и датотеки во вредност од 25 GB што ќе ги изберете од вашиот компјутер на нашето заштитено онлајн складирање. Ова значи дека дури и ако нешто се случи со вашиот компјутер - како дефект на хард дискот или кражба - сепак ќе имате пристап до сите ваши важни датотеки.

Севкупно, Norton Security со резервна копија 2015 за Mac нуди сеопфатна заштита од сите видови закани на интернет – вклучувајќи вируси, малициозен софтвер, хакери и прекршување на приватноста – како и практични опции за резервна копија за никогаш повеќе да не губите важни податоци. Ако барате сигурно безбедносно решение за вашиот Mac компјутер, овој софтверски пакет дефинитивно треба да се најде на вашата листа!

Целосни спецификации
Издавач NortonLifeLock
Страница на издавачи https://www.nortonlifelock.com/
Датум на издавање 2014-11-07
Датум на додавање 2014-11-03
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 6.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена $89.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 29254

Comments:

Најпопуларни