JoyBidder eBay Auction Sniper Free for Mac

JoyBidder eBay Auction Sniper Free for Mac 1.9.76

Опис

JoyBidder eBay Auction Sniper Free за Mac е моќен десктоп софтвер дизајниран да ви помогне лесно да ги следите и да ги снимате аукциите на eBay. Без разлика дали сте искусен продавач на eBay или штотуку почнувате, овој софтвер може да ви помогне да останете на врвот на вашите аукции и да бидете сигурни дека никогаш нема да пропуштите голема зделка.

Со поддршка за инстант наддавање на 22 различни сајтови на eBay, JoyBidder го олеснува наддавањето за предмети од целиот свет. Можете дури и да користите повеќе идентификатори на eBay за да управувате со вашите понуди на различни сметки.

Една од клучните карактеристики на JoyBidder е неговата способност да го следи статусот и цената на артиклите со визуелни и аудио предупредувања. Ова значи дека секогаш ќе знаете кога ќе заврши аукцијата или дали некој понудил повисока понуда од вашата.

Дополнително, JoyBidder обезбедува суштински информации за секоја ставка, вклучително и детали за испорака, локација, рејтинг повратни информации од продавачот, дневник за активности на ставката и фотографии. Ова го олеснува истражувањето на ставките пред да ја ставите вашата понуда за да можете да донесувате информирани одлуки за тоа што да купите.

За дополнителна практичност и сигурност, JoyBidder нуди и опционална услуга за отсекување на серверот. Оваа услуга гарантира дека вашите понуди се пласираат во последен можен момент, така што другите понудувачи немаат време да реагираат.

Најдобро од се? JoyBidder е потполно бесплатен! Можете да го преземете денес од нашата веб-локација и да започнете да го користите веднаш без никакви скриени такси или трошоци.

Се разбира, ако сакате пристап до уште понапредни функции како што се автоматско наддавање или сопствени стратегии за наддавање, ние исто така нудиме Про-издание на JoyBidder. Посетете ја нашата веб-локација на www.joybidder.com за повеќе информации и за Бесплатното издание и за Про-изданијата на нашиот софтвер.

Севкупно, ако барате лесна за употреба аукциска снајперска алатка која може да ви помогне да освоите повеќе аукции на eBay додека заштедувате време и пари во процесот - не гледајте подалеку од JoyBidder!

Целосни спецификации
Издавач JoyBidder
Страница на издавачи http://www.joybidder.com
Датум на издавање 2014-11-04
Датум на додавање 2014-11-04
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 1.9.76
Барања за ОС Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7980

Comments:

Најпопуларни