Mobizen PC for Mac

Mobizen PC for Mac 2.9.1.5

Опис

Mobizen PC for Mac е моќен софтвер кој ви овозможува лесно да го користите вашиот мобилен телефон од вашиот компјутер. Овој софтвер спаѓа во категоријата Комунални услуги и оперативни системи и е дизајниран да обезбеди беспрекорно поврзување помеѓу вашиот мобилен уред и компјутерот.

Со Mobizen, можете да се поврзете со вашите мобилни уреди преку USB, Wi-Fi, 3G или LTE на компјутер, Mac, iPad или таблет. Ова значи дека без оглед на мрежата што ја користите, Mobizen лесно ќе се поврзе со вашите мобилни уреди.

Една од најимпресивните карактеристики на Mobizen е неговата способност за пресликување во реално време. Со овозможена оваа функција, можете беспрекорно да ја продолжите играта и да ги користите сите други апликации за Android со целосна функционалност на вашиот компјутер. Можете дури и да продолжите да ги користите популарните апликации за пораки како Kik Messenger и WhatsApp на вашиот компјутер со Mobizen.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да прави слики од екранот и да го снима екранот на вашиот мобилен без искоренување. Ова го прави неверојатно лесно за корисниците да снимаат и да ја споделат својата игра за мобилни телефони со други.

Mobizen исто така работи како ефикасна алатка за презентација која ви овозможува да го пресликувате вашиот мобилен уред на голем екран. Со алатките како цртање на екранот достапни во овој софтвер, презентациите стануваат попривлечни и интерактивни од кога било досега.

Покрај овие функции, Mobizen исто така им овозможува на корисниците дискретно да ги добиваат сите известувања за паметните телефони на нивните компјутери. Корисниците можат да изберат на кои известувања би сакале да одговорат со кликнување на глувчето без да мора да ги земаат телефоните секогаш кога ќе добијат известување.

Пренесувањето музика и видеа од мобилен уред никогаш не било полесно благодарение на можностите за стриминг на Mobizen. Префрлањето датотеки помеѓу уредите веќе не е неопходно бидејќи корисниците можат лесно да проследуваат мултимедијална содржина од нивните телефони директно на поголеми екрани за споделување со пријателите или колегите.

Конечно, преносот на фотографии и други медиумски датотеки меѓу уредите никогаш не бил полесно благодарение на функционалноста „Повлечете и спуштете“ во овој софтвер што им овозможува на корисниците лесно да ја префрлаат содржината од нивните компјутери директно на нивните мобилни уреди.

Како заклучок, Mobizen PC за Mac нуди низа импресивни карактеристики што го прават еден од најдобрите комунални услуги и оперативни системи достапни денес. .Способноста на Mobizens да проследува музика, видеа и мултимедијални содржини го прави идеален за споделување содржина меѓу пријателите, колегите и членовите на семејството. не се пропушта.Овој услужен и оперативен систем навистина дава вредност преку обезбедување беспрекорно поврзување помеѓу различни платформи што го олеснува животот на сите што ги користат!

Целосни спецификации
Издавач Rsupport
Страница на издавачи http://www.rsupport.com
Датум на издавање 2014-11-05
Датум на додавање 2014-11-05
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 2.9.1.5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања Mobizen Android
Цена Free
Преземања неделно 20
Вкупно преземања 17128

Comments:

Најпопуларни