Presence for Mac

Presence for Mac 3.0.5

Опис

Presence for Mac е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува пристап до сите ваши датотеки на вашиот Mac од каде било и во секое време. Со Presence, можете да заборавите на USB-дисковите и услугите за споделување датотеки - сите ваши датотеки ќе ви бидат достапни, безбедно и практично.

Без разлика дали работите од далечина или само треба да пристапите до вашите датотеки во движење, Presence го олеснува тоа. Нема да морате да се грижите за копирање на датотеки или за погодување што можеби ќе ви треба подоцна - сè ќе биде таму кога ќе ви треба.

Една од клучните карактеристики на Presence е неговиот безбеден пристап. Ќе можете да пристапите до сите ваши датотеки од каде било во светот, без да се грижите за безбедносните ризици. Вашите податоци секогаш ќе бидат заштитени со напредна технологија за шифрирање.

Друга одлична карактеристика на Presence е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран со кориснички интерфејс што го прави лесен за секој да го користи. Нема да морате да поминувате часови обидувајќи се да сфатите како функционира сè - сè е интуитивно и едноставно.

Со Presence, ќе имате можност да споделувате одредени датотеки со други. Ова значи дека ако има одредени документи или папки до кои сакате некој друг да има пристап исто така, но не нужно сè на вашиот компјутер, тогаш оваа одлика ќе ви се најде.

Севкупно, ако барате сигурен и удобен начин за пристап до сите ваши датотеки од каде било во светот, додека истовремено ги одржувате безбедни, тогаш не гледајте подалеку од Presence за Mac!

Целосни спецификации
Издавач flyingmac.com
Страница на издавачи http://flyingmac.com
Датум на издавање 2014-11-08
Датум на додавање 2014-11-08
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за сервер за датотеки
Верзија 3.0.5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 816

Comments:

Најпопуларни