NetGlance for Mac

NetGlance for Mac 2.0.1

Mac / Weird Kid Software / 22 / Целосни спецификации
Опис

NetGlance за Mac - врвна алатка за подобрување на работната површина

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу картички и прозорци само за да внимавате на вашите омилени веб-страници? Дали сакате да постои начин да се гледаат слики од веб надвор од контекстот на веб-страница и ограничувањата на веб-прелистувачот? Не гледајте подалеку од NetGlance за Mac, врвната алатка за подобрување на работната површина.

NetGlance ви овозможува да гледате какви било графички - временски карти, табели за акции, веб-камери - како разновидни, едноставни слики на вашиот десктоп. Вие ја контролирате големината и локацијата на сликите и колку често тие автоматски се ажурираат. А со интерфејсот за влечење и спуштање на NetGlance кој е лесен за употреба, започнувањето е лесно.

Но, тоа не е се. NetGlance нуди и напредни функции како што се приспособливи копчиња за брз пристап до вашите омилени сајтови и слики, поддршка за повеќе монитори за да можете да внимавате на сè одеднаш, па дури и интеграција со популарните платформи за социјални медиуми како Twitter.

Па зошто да се задоволите со преполни прозорци на прелистувачот кога можете да ги имате сите ваши важни информации на дофат на раката? Пробајте го NetGlance денес и искусете ја врвната технологија за подобрување на работната површина.

Целосни спецификации
Издавач Weird Kid Software
Страница на издавачи http://www.weirdkid.com
Датум на издавање 2014-11-08
Датум на додавање 2014-11-08
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Прилагодување на работната површина
Верзија 2.0.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 22

Comments:

Најпопуларни