ReadKit for Mac

ReadKit for Mac 2.4.2

Опис

ReadKit за Mac е моќен и разновиден клиент за читање подоцна и RSS кој ви овозможува да ги чувате сите ваши омилени написи, блогови и доводи на вести на едно погодно место. Со поддршка за услуги од Instapaper, Pocket, Readability, Pinboard, Delicious, Feedly, Fever, NewsBlur, Feedbin и Feed Wrangler како и вградени RSS способности.

Без разлика дали сте офлајн или онлајн ReadKit ве опфати. Можете да пристапите до сите ваши статии на Instapaper или џебни обележувачи дури и кога нема достапна интернет конекција. Ова го прави идеална алатка за луѓе кои се секогаш во движење или оние кои сакаат да го достигнат своето читање за време на долгите летови.

Една од најдобрите работи за ReadKit е неговиот вграден RSS мотор кој ви овозможува да се претплатите или на RSS или на Atom доводи. Можете лесно да креирате и управувате со папки и да ги увезувате вашите постоечки претплати преку OPML. Ова значи дека ако веќе имате листа на омилени блогови или веб-локации што ги следите редовно, тогаш е лесно да ги додадете во ReadKit.

ReadKit поддржува и услуги од Pinboard и Delicious што значи дека не само што можете да пребарувате низ вашите обележувачи, туку и да ги преземате локално за да бидат секогаш достапни дури и кога нема интернет врска.

Интерфејсот на ReadKit е едноставен, но елегантен, обезбедувајќи едноставно искуство за читање без да правите никакви компромиси. Можете да го изберете стилот на форматирање на распоредот што најмногу одговара на вашите преференции со можност за преместување на ознаката за додавање архива како омилени итн.

Генерално, ако барате моќна апликација за читање подоцна со одлична поддршка за различни услуги, тогаш не гледајте подалеку од ReadKit за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Webin
Страница на издавачи http://eventlist.webin.hu
Датум на издавање 2014-11-09
Датум на додавање 2014-11-09
Категорија Прелистувачи
Под категорија Читатели на вести и читачи на RSS
Верзија 2.4.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена $4.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 515

Comments:

Најпопуларни